Jump to content

CeReBralF3

Membru
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

About CeReBralF3

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Skype
  alin-cojocaru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2010
 • Motocicleta
  una mare
 • Numar Moto
  ....diverse combinatii:-)
 • Club
  toate

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBR,VMAX,Marauder, Virago.Victory, GS Dakar,.....lista nu e inchisa!:-)
 • Interests
  tot ce are ardere interna....inclusiv femeia!!
 1. Nu a fost marit! Din fabrica are 2: principal si rezerva
 2. Oare sa o iau inapoi?! Am vazut mai sus un coment cu bunicuta....sa asculte un pic evacuarea de Vmax poate i se mai ridica si lui ceva...
 3. Subscriu » Post actualizat in 25 Aug 2017 06:45 Ai omis ceva simplu dar important: in "adidasi" cu siret fluturand langa lant!
 4. Nu l a calcat nimeni motivat...nu merita asta dar hai sa mai tinem.si cu legeA!!! Daca trecea masina peste el.nu avea doar.umarul.si piciorul..erau coastele, altele...daca era intr o tara CIVILIZATA era la morga plin de plumb! Hai sa fim mai exigenti cu noi!
 5. Imi e scarba in plm mea de unii de aici....si ca se numesc motociclisti si ca se numesc romani...nu a oprit la.semnalele politiei iar noi.vrem " o tara ca afara"...suntem niste ipocriti labe triste...
 6. Mai scoate si tu capul afara! In SUA era impuscat in primii 100 m!
 7. Florinele, scuze, nu ma uit la toate postarile..din lipsa de timp sau de interes! Prefer sa ma consider un pic prost si "gramateca" sa fie un pic peste manelisti sau cum tasteaza degetelele pe tel sau laptop cand intru pe site, neconsiderand ca sunt in fata unei disertatii in gramatica normativa, ci un "chat" de relaxare a creierului de multe ori excitat de ineptiile unora.
 8. :-) Se castiga calitatea de "super-tastator"! » Post actualizat in 11 Jul 2017 07:46 Inteleg mai bine cei ce au trecut sau vor trece prin intersectia respectiva! Renuntand la orice alte explicatii si comentarii, eu zic ca problema de fond este timpul de reactie al sistemului de urgenta! Intr-un oarecare moment fatidic, poate fi cineva mai grav "pe jos". In 15 min, in Bucuresti.... Daca e ceva ce consideri ca nu am explicat clar, te rog corecteaza-ma! » Post actualizat in 11 Jul 2017 07:48 @ufu...esti mult prea proFUND pentru noi!:-)
 9. Ca sa lamurim..."dinamica"..fiind de fata! Motociclistul, cu adevarat motociclist mergea aproape de regulamentar dar, clar atent la "traficul" din Buc in care toti stau cu ochii in telefon!. In intersectia respectiva dispre Leroy virand la stg, nu poti sa vezi ce vine din fata mai mult de 100-150 m pentru ca se formeaza coada de virare la stg dispre centura iar drumul are o curba usoara la stg inainte de semafor...felul in care este semaforizata intersectie este imposibil sa te asiguri si in mod normal trb sa astepti sa se puna rosu la cei dinspre centura ...dar, atunci au verde cei care ies de la Leroy! "Norocul" a fost atentia si viteza redusa a motociclistului ( comparand cu baietii cu ascutitorile si tobele scoase", motocicleta grea si tabla de "branza" a Loganului! Ceea ce este foarte grav dpdv al meu..15 min de la primul apel pana la prima ambulanta..dupa care a mai venit una si aprox 40 min pana la sosirea primului echipaj de politie. La 112 s-au efectuat mai mult de 5 apeluri in acest timp ( 15 min). Daca moto ar fi fost grav ...povesti d-ale noastre d-ale romanilor..cica avem un sistem national de urgenta...PRAF!
 10. din ce gauri apar si specimenele astea de oameni?!
 11. Jeansi, tricoul si "adidasii" fac parte din "echipament full"?! Sau m-au lasat pe mine ochii?
 12. Tocmai ca MAI exista bun simt! Intr-una din curbele taiate cu 170 puteam sa fiu eu, nu cu motocicleta, ci cu copii in masina iar la asemenea viteze Alex al tau devenea un proiectil cu masa egala cu a lui plus a motocicletei. Nu iti doresc sa vezi ce inseamna un proiectil de aprox 300 kg care iti intra in masina cu 170 km h. Eu zic sa ne bucuram ca in acest caz NU au existat victime iar, in alte circumstante, cand unul ca Alex isi doreste asta o poate face pe circuit si nu vor exista nici pagube. Cei care sunt cu adevarat motociclisti si au cutreierat Europa ( in tarile de care spunem ca sunt civilizate) au vazut ca nu exista nici " greseli" in trafic ca la noi dar, nici astfel de comportamente pe sosea. Imi pare rau doar pentru cei pentru care Alex insemna ceva ce acum este pierdut.
 13. Sau trecand pe ROSU, venind pe linia de tramvai..cu gagica in spate si tenesi cu siret langa lant! Macar aveau casca amandoi! CIne se simte...s-a intamplat in fata la Sp Colentina pe St cel mare saptamana trecuta...si cele ce ai scris tu sunt absolut reale! Soferii, asa cum suntem si multi din noi, si masinile lor au alt timp de reactie si alta raza vizuala! Eu zic ca folosim intr-un sens mult prea larg cuvantul " motociclist" facand referire la toti cei care merg pe doua roti.
×
×
 • Create New...