guiutzu Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Hard Enduro Club Arad este pregatit sa fie gazda editiei cu numarul 2 a King Of The Hill 2014 Hard Enduro Tournament in 4-5-6 Aprilie 2013. Anul acesta Prologul, cu sprijinul Primarieri si Consiliului Judetean Arad va fi amplasat chiar in cetrul orasului si transmis LIVE pe Youtube si TV cu sprijinul echipei de filmare Discovering Transylvania. O modalitate buna de a rasplati sponsorii, atat ai concursului King Of The Hill Hard Enduro Tournament cat si sponsorii pilotilior. Traseul Prologului va fi accesibil ambelor clase, mai mult HECA ii va rasplati pe cei mai rapizi piloti dupa cum urmeaza: Knights (PRO); Locul 1 – 500 Euro; Locul 2 – 300 Euro; Locul 3 – 200 Euro. Squires (HOBBY); Locul 1 – 300 Euro; Locul 2 – 200 Euro; Locul 3 – 100 Euro. Premiile de anul acesta la finalul competitiei sunt: Knights (PRO); Locul 1 – 1000 Euro; Locul 2 – 700 Euro; Locul 3 – 500 Euro. Squires (HOBBY); Locurile 1, 2 si 3 vor fi rasplatite in produse. Legat de taxa de participare, anul acesta ea va fi de 100 Euro daca este platita pana in 28 Februarie. Din 1 Martie, taxa va fi 120 Euro. Inscrierile online se vor inchide in data de 1 Aprile 2014. Traseul de anul acesta pentru clasa PRO va include noi sectiuni, iar pentru HOBBY s-a hotarat ca traseul sa fie putin mai usor. De asemenea benzina va fi oferita de organizator pentru a evita problemele aparute in prima editie. Totusi, pilotii au responsabilitatea de a-si asigura benzina pentru Prolog, iar la startul fiecarei zile de off-road sa aiba plinul facut. Aceastea fiind spuse, spor la inscrieri! Anul acesta doar 250 locuri vor fi disponibile, asa ca nu e de stat pe ganduri! Inscrierile Online pentru King Of The Hill 2014 Hard Enduro Tournament se fac la adresa: http://goo.gl/kj0fnR Foto © Marek Vincik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2014 Mai putin de 50 de locuri disponibile pentru cursa ce deschide sezonul de Hard Enduro! www.heca.ro/inscrieri pentru cei care vor sa mai prinda un loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 ce de romani la cursa asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Language: Romanian, German, Magyar, English, Hungarian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Language: Romanian, German, Magyar, English, Hungarian chiar asa, nu stiu de ce romani sunt codasi la participare in acest concurs, probabil ca este considerat un concurs prea greu pentru conationali....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Nu, mai, dar trebuie sa concureze si impotriva ungurilor, si impotriva maghiarilor. Poate i-ar ajuta moldovenii daca site-ul ar avea optiunea si de limba moldoveneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 chiar asa, nu stiu de ce romani sunt codasi la participare in acest concurs, probabil ca este considerat un concurs prea greu pentru conationali....... ce fraza cu mesaj subliminal. Tipic balcanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Pai va spun eu de ce,anul trecut am fost destul de multi si din cauza carentelor organizatorice toti,dar toti au zis ca nu mai calca la Arad la concurs.Este foarte simplu.Nu vreau sa intru in amanunte si sa imi aduc aminte de discutiile post concurs de pe facebook (probabil multi va duceti aminte de cum ne-a jignit sotia unuia dintre organizatori).Mai mult ca sigur asta este unul din motivele pentru care romanii lipsesc de la start. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Aradul e la 190 km de Budapesta si 541 km de Bucuresti. De aia nu merg, 1100 km dus intors e cam mult... Stef lasa intrigile si organizeaza prietenestile alea... Apropo trasee de enduro pe Dealul Negru sunt? Mergem la discovery? Editat Ianuarie 19, 2014 de tedted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Imi pare rau ca traiesti cu senzatia ca vreau sa bag intrigi. Discuta cu pilotii romani care au fost anul trecut si vezi de ce nu vin anul asta. In rest dealul negru e de porc,de cand ne-am mutat in zona Voineasa ne-am spurcat la capre negre si flori de colt. La descopery mai subtire anul asta,imediat ce se lasa ghiocelul ne apucam de cautat un traseu complet nou,ne mutam mai la vale in zona Brezoiului cu extindere spre Caineni cu traseul . SOSO nu ma arde pentru postare neregulamentara,dar sunt si acum suparat pentru dedicatiile de la Arad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Pai va spun eu de ce,anul trecut am fost destul de multi si din cauza carentelor organizatorice toti,dar toti au zis ca nu mai calca la Arad la concurs.Este foarte simplu.Nu vreau sa intru in amanunte si sa imi aduc aminte de discutiile post concurs de pe facebook (probabil multi va duceti aminte de cum ne-a jignit sotia unuia dintre organizatori).Mai mult ca sigur asta este unul din motivele pentru care romanii lipsesc de la start. Ștefane. Am participat și eu la o ediție a Enduromaniacodepresivi și pot spune ca am fost incantat ca a-ți anulat cursa în plina desfășurare din cauza unei ploi, dar nu m-am pus sa va vorbesc de rău, părerea mea am PĂSTRAT-O pentru mine. Un sfat doar pot sa-ți spun, nu mai fiți invidioși ca crapă ficații în voi și este păcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 Pentru ce am primit eu avertisment pe topicul acesta?? Warning issued by ADMIN for Other in King of The Hill 2014 Hard Enduro Tournament. Verbal warning only. andrei belcic, on 18 Jan 2014 - 13:44, said: Language: Romanian, German, Magyar, English, Hungarian Unde apar limbile astea pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Ștefane. Am participat și eu la o ediție a Enduromaniacodepresivi și pot spune ca am fost incantat ca a-ți anulat cursa în plina desfășurare din cauza unei ploi, dar nu m-am pus sa va vorbesc de rău, părerea mea am PĂSTRAT-O pentru mine. Un sfat doar pot sa-ți spun, nu mai fiți invidioși ca crapă ficații în voi și este păcat. IMI CER SCUZE PENTRU CELE AFIRMATE MAI SUS,DULFA ARE DREPTATE,FIECARE CU TREABA LUI,AM FOST FOARTE SUPARAT PE NISTE COMENTARII POST-CURSA MAI ALES,NU VREAU SA MA IMPLIC IN NICI O POLEMICA CU NIMENI. PS cursa de la Olanesti banuiesc,am intrerupt-o din motive de securitate,erau o singura zona foarte expusa,imposibil de evitat sau de ocolit din cauza reliefului.Decat sa fi adus flori vreunui pilot la mormant mai bine sa ma injure aici. BAFTA MAXIMA LA ORGANIZARE. Editat Ianuarie 21, 2014 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Unde apar limbile astea pe site? Scuze, nu e vorba de site-ul propriu zis, ci de datele de contact ale lui Mariu Gabriel Dulceanu http://heca.ro/contact/ Editat Ianuarie 21, 2014 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 MS! Credeam ca au ramas pe undeva prin header ca era inainte un script ce traducea site-ul si mi-a scapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 dupa tipicul balcanic..... Un sfat doar pot sa-ți spun, nu mai fiți invidioși ca crapă ficații în voi și este păcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Februarie 5, 2014 Autor Share Postat Februarie 5, 2014 Undeva pe la mijlocul zilei 2... clasa PRO trece pe aici. VIDEO http://goo.gl/nixn9X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Martie 19, 2014 Autor Share Postat Martie 19, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 simt o crapaturica pe ficat... de invidie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Frumos, bine organizat , periculoasa saritoarea aia de lemn cu doua despartituri (vezi accidentul neamtului) asteptam si rezumatele celorlalte doua zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Aprilie 17, 2014 Autor Share Postat Aprilie 17, 2014 http://zonaenduro.ro/wade-young-castiga-editia-cu-numarul-2-king-of-the-hill-2014/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate