Sari la conținut

Yamaha Yzf - R6


hateganclauciu12
 Share

Postări Recomandate

Mersi vladf .

 

Si tu styuk erai printre putini care au spus ceva bun... si mi-a recomandat ceva de mare ajutor.

 

Tot tu te ai simtit atacat? Altfel nu intrai asa in defensiva.

 

Si daca voi cadea ( si aici sariti voi sigur cazi) va fi invatatura de minte . Asta daca nu se lasa mai grav. Doamne fereste !!!

 

 

""""Un lucru bun nu ati zis.... putini cei ce au zis ceva bun.... Poate pentru ca cei care au ceva bun de zis, din atitudinea si vorbele tale si-au dat seama ca nu are rost""""" ...

 

Vin de la munca ... si vad cum isteti din OUR LIFE ... spun chestii urate.

 

Atitudinea daca te uiti de la inceput ...chiar si cand primeam replici sarcastice tot am spus MERSI.

Dar cand vezi ca o tin lant asa ..... numai are rost.

 


Inca de N ori mersi celor ce au dat un sfat.

Sau link cu ceva folositor.

Editat de hateganclauciu12
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea este ca toti cei ca noi ( SS si experienta spre 0) suntem luati la p**a. Eu stiam asta si am acceptat in avans replicile acide inca de cand mi-am deschis topic si am inceput sa povestesc pe aici. Ti-am zis, depinde doar de tine si de modul cum filtrezi informatiile( sau le ignori dupa caz). Tot timpul o sa existe persoane care comenteaza aiurea...si daca cineva spune ca o sa cazi nu este pentru ca el isi doreste ca tu sa cazi. Nu, nici pe departe...Isi doreste(probabil) ca tu sa constinetizezi pericolul si sa il eviti....si POC, ne spui cum i-ai dat 200 cu pasager. La asta ma refeream. Ideea este ca mie nu imi pasa mai mult decat de restul ca tu mori. Nu imi pasa nici daca porti echipament. Asa cum ti-am spus imi pasa daca tu imi iei pe cineva apropiat cu tine in zborul tau spre cer. Persoana a IIa nu se refera la tine neaparat, dar tu esti in discutie. Ce nu inteleg eu, este de ce sar toti cu gura pe echipament. Echipamentul nu te salveaza decat pe tine, de echipament ar trebui sa iti pese numai tie...

Saptamana faina sa ai!!

 

P.S uita-te si la A twist of the wrist !!! Iti recomand sa il vezi pe bucati si in reluare, sunt foarte multe informatii care curg foarte rapid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

:mexicanwave: cat de adevarat. speram sa fie in limitele in care te mai poti reseta si sa incepi in modul safe dupa. Bafta la motociclit si pana la urma cum iti asterni asa dormi. Eu am inceput la fel pe r6 si am avut parte de "resetare" in a doua saptamana de cand l-am luat si a prins bine ca de atunci au mai trecut inca 4 ani tot pe el fara nici o alta resetare :crack: .

Hahahhah same shit here =))) dupa ce dai cu goaza de asfalt privesti altfel motocicleta =)))

 

Ps: echipament complet, totusi noroc cu protectia de la genunchi ca nu am stat decat 3 zile cu piciorul bulit

Editat de yusuf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca vrei sa te documentezi mai mult despre voblaj sau franare de urgenta sa stii ca poti gasi foarte multe articole utile, chiar si aici pe forum gasesti destule.

 

legat de echipament, e clar ca cine n-a patit-o nu vede importanta echipamentului.

eu daca nu purtam casca, aveam capul imprastiat ca dovleacul de halloween acum, ca pepenele...

e suficient sa te uiti la urmele de pe echipament sa-ti dai seama ce se putea intampla cu carnea si cu oasele tale daca nu purtai echipament

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am avut rabdare sa citesc tot dar in linii mari am inteles ca esti incepator . Elanul si curajul de care dai dovada sunt specifice lipsei de experienta . De asemenea , experienta nu-ti garanteaza siguranta dar te face mai precaut . Toti au fost la fel . Se intampla de multe ori ca bucuria sa ia locul rationamentului si din aceste motive ar fi bine sa asculti . Nimeni nu-ti vrea raul si nimeni nu are nimic de castigat daca tu cazi sau imbatranesti fara incidente . Unii din cei care ti-au raspuns aici poate au avut prieteni care nu mai sunt printre noi . Un accident are urmari care se pot intinde foarte mult in timp fie ca vorbim de traume si sechele , fie ca vorbim de birocratie ( asigurari , dosar penal , etc ) . Echipamentul te fereste de foarte multe neplaceri dar totul este direct proportional cu viteza . Toate cele bune , cu stima .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator ala cu F-ul

Foarte frumoasă motocicleta, să ai grija de ea! Să nu bagi în seamă toate răutățile, dar nici să nu fi îngânfat. O motocicletă cum este R6 nu și-ar avea loc pe strada pentru că nu-i proiectată pentru așa ceva, dar dacă uni îi iubesc aspectul și o achiziționează să suporte chinul în trafic.

Sfaturi nu sunt în măsură să îti dau, pentru că mai am eu multe de învățat, cu toate că am 4 ani de experiența si vreo 45 mii km cel puțin.

Dar îi bine să fi atent, să te asiguri de 2 ori înainte de a pleca într-o depașire, să nu pleci ca dementu de la stop sau semafor, să fi todeauna atent la ce este în jurul tău, să nu te bagi printre mașini... Eu cred că nu vei păți nimic dacă vei fi ponderat. Îti doresc câți mai mulți km fără incidente și să te bucuri de motocicletă. Cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...