Sari la conținut

styuk

Super Membru
  • Număr conținut

    605
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de styuk

  1. styuk

    BMW K1200R

    Salut! Desi mai mult ca sigur ai rezolvat intr-un fel sau altul, iti raspund in ideea ca ajuta pe altii. Sunetul este "normal". Spun normal pentru ca este o problema cunoscuta si foarte des intalnita. Arcurile astea se slabesc si au joc: Spor sa ai!
  2. Aici au cele mai bune preturi, preturi de reprezentanta: https://www.bavauto.ro/
  3. a pus cineva scarite mai inalte pe K1200 R/S ?? tot frec cu ele pe jos si nu este cel mai placut sentiment.
  4. Repet, nu sunt expert. Lucrez doar in domeniu si am mai citit cate una-alta.
  5. din punctul meu de vedere, orice iti va aduce nu va fi sesizabil...poate doar consumul marit il vei simti la pompa. iarna masina trage mai tare? (motor pe benzina fara turbo) dar consuma mai mult?
  6. daca nu este ceva mai special (desi nu cred), nu este decat o rezistenta variabila care modifica temperatura citita de motor. in acest mod pacalesti motorul ca este mai frig afara si motorul o sa mearga mai bogat. de aici "diferenta" de putere. L.E Nu ma descurc cu pasareasca asa ca am pus google-ul la treaba: "Our PowerJet Controller is very easy to use. The PowerJet Controller itself is very complicated in development and execution! The power jet controller has to do several things and measurement at the same time. It measures the outside temperature at the sensor, and detects the signal from the original temperature sensor for the original ECU (Electronic Injection Regulator). The Power Jet Controller then converts the intake air temperature with the respective correction factor and forwards this signal to the ECU ." deci fix cum am spus mai sus 160E pe o rezistenta variabila
  7. salut! https://www.facebook.com/DioPerformance/ spune-i ca ai vorbit cu Stiuca si el te-a trimis. Spor!
  8. ceva de genu am facut si eu. iti pun si traseul imediat ce il gasesc. Daca tot ajungi, eu zic ca este pacat sa nu faci si riviera croata. Pana una-alta, uite un clip cu tripul nostru: https://youtu.be/H-rTWSIWt-s
  9. in sfarsit am dat de manual: https://www.emanualonline.com/Motorbikes/BMW/K-Series/K1200/K1200R/BMW-K1200R-(K43)-2005-_-2008-service-repair-manual.html Am verifica si totul a fost ok. Faci plata cu cardul si pe e-mail primesti link de download. O sa fie in format .ova deci trebuie masina virtuala dar toate instructiunile le gasiti pe site. Manualul este cel care il au in reprezentanta BMW. Spor!
  10. styuk

    BMW K1200R

    inca astept dupa cauciucul fata.... de 3 saptamanai aproape
  11. cadrele de pe motor sunt trase fara stabilizare: Am stabilizat putin din soft dar doar atat. Go Pro Hero 5 Black
  12. styuk

    Verificare Moto

    nu cunosc mobra, dar stiu propietarul. ii baiat fain si,din cate stiu, nu umbla cu gainarii. spor!
  13. styuk

    BMW K1200R

    pregatiti de noul sezon: ulei, filtre si Power RS. O sa scriu parerea dupa ceva km. Totodata, am facut si 2 clipuri: - https://youtu.be/H-rTWSIWt-s - https://youtu.be/zXH6MRFOXd0
  14. miercuri am dat comanda, astazi a ajuns la mine. in interior era acest biletel. cred ca sunt utile informatiile. Update: La vama va cere dovada platii daca produsul a fost "pe bani". Eu am dus din extrasul de cont si mi-au luat 19%. Insa in "colet" aveti o factura si la price ii trecut N/A. Deci, teoretic, dovediti ca a fost gratis si nu mai trebuie sa platiti TVA-ul. Acum depinde de constiinta fiecaruia. Eventual sa aveti la voi extrasul de cont si daca nu merge cu factura din colet, aratati extrasul si platiti. Spor! Update: La vama va cere dovada platii daca produsul a fost "pe bani". Eu am dus din extrasul de cont si mi-au luat 19%. Insa in "colet" aveti o factura si la price ii trecut N/A. Deci, teoretic, dovediti ca a fost gratis si nu mai trebuie sa platiti TVA-ul. Acum depinde de constiinta fiecaruia. Eventual sa aveti la voi extrasul de cont si daca nu merge cu factura din colet, aratati extrasul si platiti. Spor! Aici este documentata operatiunea pas cu pas. http://www.i-bmw.com/showthread.php?t=36867
  15. da, este din plastic. eu am avut noroc ca nu curgea pe acolo.
  16. La mine s-a rupt mufa din furtun nu din pompa. Sper sa rezolv si sa nu crape si pompa apoi
  17. Power RS ar trebui sa tina mai puntin ca Pilot Power 3 dar nu cu mult (din ce spune Michelin) ...d-asta eram curios de parerile celor care au avut. La Pilot Power 3 extremitatile deveneau foarte lipicioase si aderente dar si asa, uneori plecau de capul lor. D-asta eram curios sa incerc ceva si mai moale, implicit mai aderent. p.s dupa aceasta poza am mai mers, deci lucrurile arata si mai rau in prezent...
  18. Ma intereseaza strict parerea celor care au avut unul din cele doua modele, sau, ideal, pe ambele si imi pot face o comparatie. Momentan am Pilot Power 3 de care sunt foarte multumit dar a venit vremea sa le schimb si in urma cautarilor, m-am oprit la aceste doua modele. Dupa ce m-am pus pe cautat, am gasit acest grafic si asa am ajuns la Power RS. Apoi am cautat o alternativa si la concurenta si am ajuns la D212. Cerinte: aderenta cat mai buna in detrimentul uzurii rapide (daca ma tin 10-15k ma declar multumit) Motocicleta: K1200R (237kg in carte), bagaje si pasagera. Multumesc!
  19. salut! ieri am desfacut motorul si este pe filet si partea ce intra in pompa. o sa comand partul metalic. Intrebare: cum ati gasit separatorul ala termic? Al meu a fost plin de benzina si acum l-as inlocui dar nu il gasesc. Ma refer la folia aceea de aluminiu cu vata minerala sau ce este pe ea ce separa rezervorul de motor. Merci!
  20. Video nou...dar tot cu zapada: Weekend fain!
  21. salut! l-ai montat? Am vorbit ieri cu un mecanic si zicea ca din cate stie el, partea ce intra in pompa este turnata, nu este pe filet. Poate cineva sa confirme sau sa infirme? Multumesc!
  22. a cumparat cineva drone copiate dupa DJI de la chineJi? cum sunt? as vrea una cu autonomie cat mai buna si cu controler. vreau sa ma antrenez pe ea si sa o pot freca prin casa. si sa coste maxim 150e. Merci!
  23. Ramansesem dator cu un link dar am uitat: si daca tot am postat, asta am scos cu drona: https://youtu.be/gSHP48xvfYo Nu este cu motoare, dar este pe canal asa ca am zis sa il distribui si aici. Zi faina!
  24. Revin cu filmuletul tras acum o saptamana la munte. Astept pareri si sfaturi (cu mila ca este primul facut...). https://youtu.be/gSHP48xvfYo Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...