bandit red Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Dupa cum spune si titlul, caut acte pentru un IJ 56. M-am pricopsit cu unul si dupa cum ma stiti, nu ma lasa inima sa-l dezmembrez, deci nu imi mai ramane decat sa il restaurez. Astept vesti, oferte... 0763177900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Talon vechi te ajută? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 10, 2013 Autor Share Postat Decembrie 10, 2013 Da ma ajuta, doar daca proprietarul din talon traieste si poate elibera fiscal. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/108707-dezmembrez-ij-56-cu-acte-noi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 14, 2013 Autor Share Postat Decembrie 14, 2013 Am luat legatura cu domnul. Este o mica complicatie. Are doar talonul. CI este la proprietarul de drept si binenteles nu are fiscal. Trebuie sa ia legatura cu proprietarul si apoi mai vorbim...... pana atunci mai astept oferte ca cea de sus poate sa nu se materializeze. Talon vechi te ajută? Ce mai ai in afara de talon vechi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Ce mai ai in afara de talon vechi ? CIV-uri nu am, decât cele ale motocicletelor mele funcţionale. Eventual pot să mă interesez dacă trăieşte vreun proprietar al vreunui certificat de înmatriculare model vechi aflate la mine. Editat Decembrie 15, 2013 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 18, 2013 Autor Share Postat Decembrie 18, 2013 Te rog intereseaza-te. Ma intereseaza un set de acted cu fiscal. Cel din anuntul mai sus postat nu este proprietar, actele sunt pe la Cluj, are ceva complicatii pe la financiar...etc. Astept in continuare oferte pentru ACTE DE IJ 56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate