high_dive_eagle Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 (editat) 50.840504, 4.393767 Autoworld Musée Royal de l'Armée et d'Histoire Militaire Musées Royaux d'Art et d'Histoire Mi-am promis ca daca gasesc pozele astea, din 2010, le voi urca aici pe net prin prisma faptului ca este o locatie buna de a fi inclusa intr-un tur al Europei (trei muzee intr-un singur loc) si deasemeni sunt lucruri interesante care si altii ar vrea sa le vada chiar si intr-o poza de slaba calitate. Intrarea la Autoworld daca bine-mi amintesc a fost 4 sau 5 euro (fiind colectii private acolo), iar la Muzeul armelor si istoriei militare de vis-a-vis, desi intrarea a fost gratuita, am avut nevoie si a doua zi de inca 4-5 ore sa-l terminam de vizitat. Cel de al treilea era inchis pentru o perioada de timp. Editat Ianuarie 7, 2014 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 foarte frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate