Micutzul Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Salutare, World Ducati Week... atat spun. Evenimentul nu are nevoie de nici o prezentare,explozia este cunoscuta,motociclistii vin din toata lumea(binenteles calare pe DUCATI) ,atmosfera de neimaginat , cu alte cuvinte WORLD DUCATI WEEK (wdw) Am tinut sa deschid un nou topic intrucat observ ca nu exista momentan pe forum, iar cu acest prilej as vrea sa stiu daca sunt interesant , doritori care sa vada ceva cosmopolit in domeniul pasionatiilor pe 2 roti. Intrunirea are loc din data de 18 pana pe 20 iulie si se tine la Rimini,Italia. Cautati filmulete pe Youtube si lasati va surprinisi,uimiti:) Astept dorittori care vor sa mearga la eveniment.Tin sa precizez ca eu sunt din Germania dar ne putem intalni ori pe traseu sau la locul faptei:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 salut...se discuta de ceva vreme de acest eveniment dar la sectiunea moto de strada pe monster lounge si pe facebook exista deja un grup cu doritorii inca suntem la stadiul de organizare sa gasim cazare etc...eu am participat si anul trecut la WDW intradevar o experienta de neuitat ))...intra pe monster lounge si acolo o sa mai gasesti info dar cel mai bine pe fbook pe grupul dedicat...ah acum vad ca o sa vii din germania teoretic si eu o sa fiu in germania in acea perioda a si tot de acolo o sa plec si planuiesc cu un preten din belgia sa facem echipa mai discutam pe PM ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 salut...se discuta de ceva vreme de acest eveniment dar la sectiunea moto de strada pe monster lounge si pe facebook exista deja un grup cu doritorii inca suntem la stadiul de organizare sa gasim cazare etc...eu am participat si anul trecut la WDW intradevar o experienta de neuitat ))...intra pe monster lounge si acolo o sa mai gasesti info dar cel mai bine pe fbook pe grupul dedicat...ah acum vad ca o sa vii din germania teoretic si eu o sa fiu in germania in acea perioda a si tot de acolo o sa plec si planuiesc cu un preten din belgia sa facem echipa mai discutam pe PM ...bafta unde ai participat tu la WDW ma betivule :chers: acu doi ani ai fost Micutzu, hai pe fb sa te bagam in cusca cu crocodili. da-mi pm cu fb tau, si dupa aia te abordam in oala noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 ))))........am incurcat cifrele...o problema mai veche:))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Micutzul Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2014 Buggy...de ce te face bețiv? I ti place spiritul? Ca daca da...Eu zic sa ne alăturăm și să completăm împotriva lui craig-devil:)) ps:ce ar merge un vin!!! ))) Buggy...de ce te face bețiv? I ti place spiritul? Ca daca da...Eu zic sa ne alăturăm și să completăm împotriva lui craig-devil:)) ps:ce ar merge un vin!!! ))) Buggy...de ce te face bețiv? I ti place spiritul? Ca daca da...Eu zic sa ne alăturăm și să completăm împotriva lui craig-devil:)) ps:ce ar merge un vin!!! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 vezi ca asta e instructor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 ...distructor....))....mai e pana ajung instructor:))))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate