Sari la conținut

Micutzul

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Ducati Monster S2R 800 M4
  • Numar Moto
    TU-CC-88

Micutzul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buggy...de ce te face bețiv? I ti place spiritul? Ca daca da...Eu zic sa ne alăturăm și să completăm împotriva lui craig-devil:)) ps:ce ar merge un vin!!! ))) Buggy...de ce te face bețiv? I ti place spiritul? Ca daca da...Eu zic sa ne alăturăm și să completăm împotriva lui craig-devil:)) ps:ce ar merge un vin!!! ))) Buggy...de ce te face bețiv? I ti place spiritul? Ca daca da...Eu zic sa ne alăturăm și să completăm împotriva lui craig-devil:)) ps:ce ar merge un vin!!! )))
  2. Salutare, World Ducati Week... atat spun. Evenimentul nu are nevoie de nici o prezentare,explozia este cunoscuta,motociclistii vin din toata lumea(binenteles calare pe DUCATI) ,atmosfera de neimaginat , cu alte cuvinte WORLD DUCATI WEEK (wdw) Am tinut sa deschid un nou topic intrucat observ ca nu exista momentan pe forum, iar cu acest prilej as vrea sa stiu daca sunt interesant , doritori care sa vada ceva cosmopolit in domeniul pasionatiilor pe 2 roti. Intrunirea are loc din data de 18 pana pe 20 iulie si se tine la Rimini,Italia. Cautati filmulete pe Youtube si lasati va surprinisi,uimiti:) Astept dorittori care vor sa mearga la eveniment.Tin sa precizez ca eu sunt din Germania dar ne putem intalni ori pe traseu sau la locul faptei:))
  3. Salutare` Vreau sa ma laud si eu cu un Monster.. S2R... 800cm3....Negru Mat...si toate cele...Consider ca este cel mai frumos Monster Si fara lipsit de modestie Ducati este NO.1...Toate erau bune si frumoase pana am ajuns la un mic magazin moto , unde din intamplare proprietare pasionat de DUCATI:)Ce mi am zis..daca tot sunt aici(cautam un releu de semnaliazare pt leduri)hai sa intru in taina cu omu`) Toate bune si frumoase i mi gasesc ce trebuie si acuma..el se uita putin la motor...Aaaa.. lichidu de frana pare cam negru...Ar fi bine sa l schimbi......EU: Ok..il schimb...cat costa ?...Pai cam 40 euro...Eu:Ok...hai sa l schimbam..)... Azi i mi iau motoru de la service....si ma pune DRACU...ca nimeni alcineva...Cat ar costa o revizie la motocicleta... EL(putin rosu la fata,nu stiu de ce:)) ) ...pai in jur de 500-600 euro..schimbat ulei... distributie si verificat nu stiu ce la supape... PS: ATAT COSTA REVIZIA LA DUCATI... UN MOSTER S2R 2005 DE 800CM3?????????? TIN SA MENTIONEZ CA SUNT IN GERMANIA:) POATE CINEVA SA MA AJUTE CU NISTE PRETURI DIN TARA? SI UNDE AS PUTEA SA FAC REVIZIA... CUM AS PUTEA SA VERIFIC DACA CURELELE DE DISTRIBUTIE SUNT OK? SUPAPELE ..DACA NU LE FACI SCAUNUL ESTE O PROBLEMA?
  4. Salutare tuturor!Sunt un posesor nou de Ducati Monster S2R!Prima motocicleta!! Ce ma intereseaza, intrucat vine iarna si trebuie sa o bag curant la hibernare,este unde as putea sa i-mi imbrac saua in piele?Stie cineva o croitorie care lucreaza in piele in apropiere de Arad,Timisoara? Asfalt uscat sau cum se spune in Germania, Bleib Oben! *Ramai sus*
×
×
  • Creează nouă...