foxbat Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 si o papa bun la tempo ca am card de membru ianachim n are cauciucuri de iarna asa ca nu pun baza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Sa nu-mi zici ca tot cu mobra, ca azi ai chiulit, se lafaia un matiz pe cunoscutul loc "la scari' ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 nu era matiz, opel mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Era drona :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Nenea, dvs nu aveti casa, va cam faceti de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 povesti de iarana la COD ...PORTOCALIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 sau rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2014 iar m-a oprit politia..frate . astia cred ca stau geana pe forum . asa ca ...am facut cale-ntoarsa recunosc , veliko 1 , foxu' 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 daca nu ai bani de cablu tv suna ma sa ti zic de vreme....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate