Saracie Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Salut ... dak tot a dat frigul am inceput sa mai skimb cite ceva... am nevoie de ajutor...cine imi poate face si mie o aripa...? vreau sa o pun pe bascula si sa vina ceva gen old school... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 ce distantza ai intre suportzi, in interior ma refer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 suportii spate...himm... ei fac parte din cadru...si dupa cum ma gindeam eu sa pun aripa suportii ar disparea... sau astept sa vad ce solutie as putea gasi la cunoscatori... cauciucul e de 180/16...cred ca latimea noii aripii ar trebui sa fie de 220mm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 suportii spate...himm... ei fac parte din cadru...si dupa cum ma gindeam eu sa pun aripa suportii ar disparea... sau astept sa vad ce solutie as putea gasi la cunoscatori... cauciucul e de 180/16...cred ca latimea noii aripii ar trebui sa fie de 220mm... mai maestre : ce latzime are aripa care te intereseaza? suportzii (struts) nu dispar daca itzi schimbi aripa. dispar in cazul in care mergi pt un sistem ''strutless'' dar pt aia itzi trebuie modificata prinderea de la telescoape. pune o poza cu motocicleta inainte de fi scoasa aripa pt. o idee generala sa vedem cu ce lucram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate