Sari la conținut

Saracie

Super Membru
  • Număr conținut

    1.510
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Saracie

  1. Oricum la rutare n-ai pierdut nimic, o face jalnic, pe unde vrea el si total anapoda. In schimb detaliile sunt precise si rar am gasit lipsuri. Aparatul este foarte misto dar nu de mers pe mobra sau masina, doar ca handle. ...cu placere
  2. Asta inseamna ca nu ai harta. Adica o ai dar ai doar base si nu este cea de detaliu in care poti face rutarea. Nu insista, insisti degeaba.
  3. Sau cam asa sta treaba... La samsar daca e bun e foarte scump iar daca e ieftin e teapa.
  4. Dupa parerea mea alarma oem de la bmw nu merita nici un ban. La GS am observat ca nu se activeaza decat cand mobra isi schimba pozitia respectiv se inclina sau indreapta, dupa caz, sau s-o zgudui sanatos, iar hotii vin sa fure nu sa-ti de-a cu barosul. Am facut o proba cu mobra ridicata pe central si am desfacut chiar si roata spate,alarma activata si nici pomeneala sa sune. Dupa asta am luat si-un ABUS, care este net superior si-l pot pune pe orice mobra vreau.
  5. » Post actualizat in 31 Dec 2014 19:07 La Multi Ani !
  6. Cu asta bantuia un Olandez tinerel pe coasta Greciei si zicea ca a facut-o cu mainile lui, bucata cu bucata. Motor de VW Golf diesel.
  7. La inceputul lunii Septembrie pe Rettenbachjoch, Austria.
  8. Daca tot vorbim de Goldwing si de on topic sa particip si eu, nu ?
  9. Salut ! cateva piese noi si sh ptr HD care-mi prisosesc prin garaj. Capac transmisie primara si garnituri - noi. Maneta ambreiaj - noua. Scarita - noua. Sea solo HD si chit prindere ptr FXSTSSE2 2008. Portbagaj solo si kit prindere. Daca este cineva interest astept PM. Multumesc
  10. Salut ! Ati incercat protectiile de neopren pentru furca ?
  11. Stiu un Guzzi cu aceiasi problema. a incercat baiatul cateva metode si in final a gasit rezolvare... rezervor nou.
  12. Nu esti deloc atent. Pe topicul de GS Vlad a scris c-a facut ride test cu GS ADV LC si a dat cateva detalii... eu am retinut doar ceva de leduri si gume dar poate nici eu n-am fost atent. S-a stapanesti cu placere ! Totusi, eu am dat 10,400 "cheala" , tu cum ai reusit performanta de 15,000 ?
  13. Bogdan, tu vrei BMW gs si gasesti cusur la XT. Mie imi place bordul la vechiul XT dar cel nou e mult mai complet si dotat.
  14. discutiile contradictorii imi plac. ma ajuta sa cunosc interlocutorul si dezvolta ideea. de curiozitate - ai folosit Gobi si nu ti-au fost bune ?
  15. pentru benzina cred ca cel mai bine este sa iei ceva dedicat. Canistra sau Rotopax (scumpe dar de calitate buna)
  16. D-astea imi trebuiau mie cand am fost la Bike on Ice.
  17. Folosesc Gobi si le apreiez mult. Spatiul inutil are aproximativ 3,5 l fiecare si imi ajung cateva zile: - deschid robinetul si ma spal pe maini, - vreau sa clatesc o cana, cutit... deschid robinetul. Acum cateva saptamani ma duc la Bike on Ice si ma stric la stomac pe carari de munte, nu aveam gentile cu mine (zic - ptr 3 zile imi iau gentile ? Nuuuu ! cateva zdrente incap in rollbag) , dau de un rau, si cand ma spal imi ingheata posteriorul ... sa bag picioarele daca n-am facut trimitere la toti zeii ... Cand nu aveam Gobi nu le apreciam, dupa ce le-am folosit le gasesc foarte utile si cand nu le am cu mine le simt lipsa.
  18. Chiar la cort ma gandeam. App: n-am Triumph, e intalnire monomarca ? N-as crede.
  19. Nu stiu dimensiunea evenimentului dar parca suna mai bine Triweek. Nu agreez deloc rezervarile dn timp in locuri pe care nu le cunosc. Prefer sa ajung in zona si sa aleg ce-mi place.
  20. Salut ! Da, sunt eu interesat. Ai mai fost ? Nu ca ar conta dar...
  21. Se poate ca eu sa fiu mai sensibil dar nici nu am vazut 1802 de la HD fara sa 'planga' oil, si am vazut multe. Asta a fost experienta mea du HD iar cei care-mi spun vrajeala cu garniturile de fapt cred ca au descoperit gaura din covrig siii...nu mai conteaza. Auzi la el - mancat de sub unghie... tu citesti tot sau numai ce-ti convine ?
  22. din butoanele de semnalizare se dezactiveaza. eu aveam ceva instructiuni pe un carton si erau explicit aratate modurile de dezactivare, ptr transport.... (mama dracu ca erau mai multe posibilitati), dar trebuie codul. daca dai jos bateria mai suna cateva zeci de minute ptr ca are una de rezerva.
×
×
  • Creează nouă...