Jump to content

Saracie

Super Membru
 • Content Count

  1,510
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Saracie

 1. Corespunzator cu ce ? Pentru a face sumo , va juca baschet ? Sau... .... va beli bastonase ?
 2. chiar este de recomandat Alex. comunicare buna , pas cu pas prompt - orice intarziere este anuntata preturi foarte bune.
 3. Oricum la rutare n-ai pierdut nimic, o face jalnic, pe unde vrea el si total anapoda. In schimb detaliile sunt precise si rar am gasit lipsuri. Aparatul este foarte misto dar nu de mers pe mobra sau masina, doar ca handle. ...cu placere
 4. Asta inseamna ca nu ai harta. Adica o ai dar ai doar base si nu este cea de detaliu in care poti face rutarea. Nu insista, insisti degeaba.
 5. Sau cam asa sta treaba... La samsar daca e bun e foarte scump iar daca e ieftin e teapa.
 6. carma poti lua kit si il montezi~adaptezi la kayakul tau. multi ani in urma am vazut o carma la kayak facuta din ... spaclu. artizanal dar functional.
 7. Dupa parerea mea alarma oem de la bmw nu merita nici un ban. La GS am observat ca nu se activeaza decat cand mobra isi schimba pozitia respectiv se inclina sau indreapta, dupa caz, sau s-o zgudui sanatos, iar hotii vin sa fure nu sa-ti de-a cu barosul. Am facut o proba cu mobra ridicata pe central si am desfacut chiar si roata spate,alarma activata si nici pomeneala sa sune. Dupa asta am luat si-un ABUS, care este net superior si-l pot pune pe orice mobra vreau.
 8. » Post actualizat in 31 Dec 2014 19:07 La Multi Ani !
 9. Cu asta bantuia un Olandez tinerel pe coasta Greciei si zicea ca a facut-o cu mainile lui, bucata cu bucata. Motor de VW Golf diesel.
 10. La inceputul lunii Septembrie pe Rettenbachjoch, Austria.
 11. Daca tot vorbim de Goldwing si de on topic sa particip si eu, nu ?
 12. Salut ! cateva piese noi si sh ptr HD care-mi prisosesc prin garaj. Capac transmisie primara si garnituri - noi. Maneta ambreiaj - noua. Scarita - noua. Sea solo HD si chit prindere ptr FXSTSSE2 2008. Portbagaj solo si kit prindere. Daca este cineva interest astept PM. Multumesc
 13. Pardon - mascatii nu's politisti ? Ma retrag din discutie, oricum pe Ronaldo nu-l pot ajuta dar ma gandesc ca poti tu - fa legatura intre el si baietii ieftini si gata, ai rezolvat doua treburi ; ai dat de-un covrig la baieti (iti vor fi recunoscatori) si Roland a recuperat paguba, nu ?
 14. Buhaha !!! Auzi la el - pentru cateva sute de euro... Bah de unde dracu rasariti ? Baiete, cea mai lata ceafa in tara asta militia o are.
 15. N-ai cum sa faci referire la mine, nu ma cunosti si de ma cunosti cu atat mai mult nu te poti referi la mine. Eu am reactionat doar la ce-ai zis mai sus si se pare ca citesti printre randuri - respectiv sinucideri si cap de pod dorit semenilor. ...daca e sa se intample se va intampla si riscul sa fi lovit de vreun betiv la volan sau sa lovesti vreo caruta ne semnalizata, sa cazi in baie sa te lovesti la teasta e deasemeni mult mai mare decat sa fi lovit de un coleg motociclist. Devi paranoic si e pacat, viata e frumoasa. Sanatate
 16. Dupa cum te exprimi in scris si ce le doresti oamenilor respectiv : sinucideri, cap de pod esti dobitoc. Cel din exemplul dat de tine este tot motociclist doar ca este dupa caz nemultumit de ceva sau doar magar. Motociclistul din exemplu este un motociclist fals ? Dupa logica daca exista un motociclist adevarat tre sa existe si unul fals cum ai deosebesti ?
 17. Va consumati energia degeaba cu d"astia, nu merita. sinucideri, capuri de pod - astfel de exprimari arata ca individul e...dobitoc. Bah, ala cu "motociclist adevarat" imi dai si mie definitia ? sau macar sa arati care e fals ca io pe toti ai vad doar...motociclisti.
 18. Salut ! Ati incercat protectiile de neopren pentru furca ?
 19. Glumesti ? Este vreo diferenta daca ia muncit cu carca sau cu mintea, hamaleala sau afaceri ?
 20. Hai mai ca e ca si rezolvata treaba... era unu mai inainte care se batea cu caramida-n kept ca stie specialisti in zona gri si care vor face pe excroc sa se roage de tine sa primesti paralele 'napoi. Ia legatura cu el, el sa ia legatura cu prietenul prietenului care la randul lui sa ia legatura cu specialistul iar specialistul cu prietenul prietenului si apoi cu el si apoi cu tine si... Happy End ! Yeah right ! N-am incurcat nimic din legatura legaturii...., nu ?
×
×
 • Create New...