valicaddy Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 cam asa arata. doresc. are cineva? daca nu e acelasi sistem nu ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 cam asa arata. doresc. are cineva? daca nu e acelasi sistem nu ma intereseaza. am avut eu, dar, am vandut motocicleta userului "Simson". cauta-l pe el, probabil ti-o va vinde, pentru ca, oricum motorul intra in modificari....lui ii trebuiau rotile ca sa mearga cu ea la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 thanx. am sa-l caut. daca nu le mai are, altcineva mai poseda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 nu mi-a raspuns la mesaj. mai are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 nu mi-a raspuns la mesaj. mai are cineva? si mosu ala infect a aruncat-o intreaga la fier pe 2 mil juma intreb maine la munca sa vad daca a mai pastrat ceva si iti zic...reconditionezi nipra? daca da, spor si multa sanatate, ca aia-i mai presus de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 si mosu ala infect a aruncat-o intreaga la fier pe 2 mil juma intreb maine la munca sa vad daca a mai pastrat ceva si iti zic...reconditionezi nipra? daca da, spor si multa sanatate, ca aia-i mai presus de toate ce de idioti. asta e. am la a mea, dar mai am nevoie de un astfel de sistem. tot de MT9. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 ??????????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 ombre, tov meu nu a vb cu mosu ala, dar la cat de lesinat era dupa bani am eu impresia ca nu i-a mai ramas niciun surub din nipra aia intreaga si din piese ramene sa intrebe sa imi zica...oricum, bafta la cautare...vad ca nu se prea gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 mai sunt dar nu a citit cine trebuia. inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 mai sunt dar nu a citit cine trebuia. inca. nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 cred ca am eu dar peste o luna si ceva ca eu imi schimb roata de pe fata si mtotoru momentan arata cum vezi in poza, daca nu faci rost pana atunci vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 cam asa arata. doresc. are cineva? daca nu e acelasi sistem nu ma intereseaza. tu ai un MT11, sistemul de franare nu este identic cu al meu. Multumesc pt intentie, dar doresc unul de MT9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate