RobertR Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 (editat) Salut. Vreau sa-mi cumpar un motor enduro in 4T second hand.La banii care ii am pt motor am gasit prin Italia modelele HM de la Honda an 2005.Din cate stiu acestea sunt facute in Italia. Stie cineva care sunt diferentele intre cele doua modele din titlul topicului? Multumesc. Daca am postat gresit rog moderatorii sitului sa mute acest topic in sectiunea potrivita. Editat Februarie 8, 2014 de RobertR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) Din cate stiu sunt honde cu suspensie tunata Polleti, care mi se pare mult mai buna decat originalul Honda. Suspensia originala e cam tare fiind construita mai mult pentru americani care sunt natie de crosseri si asta vor. Cred ca si carburatorul e tunat pentru europa. Problemele la supape au ramas si la HM, dar asta nu inseamna ca nu merita sa cumperi. Problemele cu supapele de admisie se rezolva, 100 euro kitul de otel de la Prox plus garnituri si manopera = undeva la 200 de euro. Am avut in club 5 honde din care 3 cu probleme la supape, tot timpul trebuie sa stai cu lera pe ele sa verifici jocurile. Daca m-ai pune sa aleg in momentul asta as cauta Yamaha WR/YZF care sunt beton la supape. Parerea mea ca sunt cele mai fiabile motoare de enduro/cross. Editat Martie 14, 2014 de CazyRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate