LaurAlex Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 salut, am un cross Fantic Caballero 50 din 2012 si cand il accelerez la maxim intrerupe si nu mai are forta deloc si asta patesc doar de 4-5 ori cand ies cu el pe teren.. in rest cand nu se intrerupe merge de rupe.. ce problema poate avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WladCox Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Carburator infundat, filtru aer murdar, bujie, aprindere... sunt multe variante. E 2t sau 4t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Februarie 9, 2014 Autor Share Postat Februarie 9, 2014 carburatorul l-am desfacut si l-am curatat tot, filtru de aer la fel...e in 2T, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Sunt foarte multe cauze care pot conduce la o astfel de manifestare . Poate fi un cablu care face masa aiurea , o mufa oxidata , mizerie in rezervor , etc . Daca ai rabdare , poti sa-i faci o mica revizie . Dai rezervorul jos , il speli , verifici fisele la bujii , mufele de la cablajul electric , cablurile electrice , etc . O examinare mai atenta ar putea sa-ti arate unde este problema . Bafta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate