cro10boss Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Imi poate spune cineva cum reglez debitul de benzina la un derbi gpr 125 4t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Scuze de off-topic, habar n-am de raspunsul pe care il cauti, dar felicitari pentru motocicleta aleasa, am salivat mult dupa modelul ala. Multi aleg Yamaha sau Aprilia, nestiind ca si Derbi face motoare bune, si mai ales frumoase. Incaodata, felicitari, si succes cu rezolvarea problemei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cro10boss Postat Februarie 17, 2014 Autor Share Postat Februarie 17, 2014 Multumesc frumos,tocmai am rezolvat problema, da sunt foarte multumit de ea si aspectul care il are,si motorul e foarte ok,e de piaggio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate