Sari la conținut

lionx1987

Super Membru
  • Număr conținut

    558
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lionx1987

  1. http://www.tohan.ro/servicii.html N-am apelat la ei, nu stiu ce si cum fac, dar pe site-ul lor spun ca fac eloxare.
  2. https://www.olx.ro/oferta/bicicleta-caffe-racer-IDaozwZ.html
  3. Ms, dar vorbisem deja cu omul si nu are decat scarita de pe partea stanga. E regula generala ca VStromistii sa cada pe partea dreapta ? )
  4. Are careva idee de unde pot cumpara suport scarita pasager dreapta ? Ms.
  5. Presiunea rotilor e ca la carte, iar preload-ul rotii spate e la minim, l-am scazut imediat ce am ajuns acasa (adica dupa ce am dat toata greutatea jos). O sa mai scad din presiunea rotilor, poate functioneaza. Am probleme pe spate pentru ca aia e frana pe care ma bazez (daca blochez din greseala roata spate la franare nu e problema mare la mine, controlez motorul destul de bine in modul "sanie") ) Daca tot sunt pe topicul de Vstrom, vreau sa anunt ca sidecase-urile originale, pline cu boarfe, pot boti un Opel Corsa destul de usor, la stilul capota indoita, grila si spoiler fata sparte, asta dupa ce un nene s-a hotarat sa imi iasa in fata iar eu n-am reusit sa il evit in totalitate. Sidecase-ul are doar niste zgarieturi ))
  6. Am si eu o parere despre Pirelli Scorpion Trail II. Le-am luat la recomandarea "sponsorizatului de mai sus" (Fabio) pentru o tura de vreo 10k km prin Europa. Pana sa plec in plimbare, am reusit si am facut vreo 3000 prin tara, si eram dezamagit de ele, pareau sa nu aiba suficienta aderenta, eu trecand de la Tourance-uri, dar am avut incredere in Fabio si am plecat asa in "lume". In momentul in care am incarcat motocicleta, s-a schimbat treaba, nu mai aveam nici o problema de aderenta, nici macar pe ploaie sau pe serpentine. Am reusit sa adaug 10 mii de km intr-o luna, iar cand am ajuns acasa si am dat tot bagajul jos, a revenit problema lipsei aderentei. Ce-i drept, si eu merg mai agresiv decat e recomandat, cu plecari de la semafor si franari spate mai puternice, dar totusi nu se compara cu ceea ce am simtit pe tot parcursul lunii in care am fost incarcat cu bagaj si pasagera. Cauciucurile inca au carne suficienta, deci nu e asta problema. Sper sa ajute pe careva gandul asta. P.S.: Nu e nici problema de presiune in roti
  7. Ai dreptate, nu are ABS. Placutele sunt aproape noi, schimbate acum 3000 de km. Discurile fata la fel, schimbate acum 8000 de km. Nu e sunet de agatat placuta pe disc, stiu cum suna aia de cand mergeam cu Banditul, suna mai mult ca o masinuta de jucarie de aia care o dai inapoi ca sa mearga inainte, deci ma gandesc sa nu fie senzorul de kilometraj, dar am inteles ca ala e electronic, nu pe sarma metalica ca la Bandit. Alte idei ?
  8. Are cineva vreo idee de ce imi zorgane ciudat mobra cand franez cu fata si la ce ar trebui sa ma uit/sa verific ? Ms
  9. Pai si eu am schimbat mobra, am mai adaugat un 50 de cc (si pierdut vreo 20 de cai), dar asta nu inseamna ca nu putem iesi la o plimbare. Vad multe mobre in Iasi, si cred ca de-o plimbare scurta toata lumea are timp, tot ce conteaza e sa vrea lumea. In aceeasi ordine de idei, aveti idei de chestii faine de vazut in zona Iasului ?
  10. Are careva cort Husky Felen sau Fighter in dotare ? Imi poate spune o parere ? Vreau sa cumpar Felen 3-4, pentru o tura in Europa, eu si viitoarea doamna. Experienta la cort avem (mai am vreo 2 corturi acasa),doar ca ma interesa un cort free-standing, dual layer, si care poate fi montat pe ploaie fara sa ploua in interior. Are cineva cort din gama Extreme de la ei, sau alt cort cu structura externa si caracteristicile de mai sus si il recomanda ? P.s.: accept recomandari si de alte branduri » Post actualizat in 13 May 2017 23:15 Nevermind, mi-am luat. O sa revin cu pareri in august
  11. Care dintre voi aveti camera alimentatq continuu, ce camera aveti si cum o alimentati? Tot vad pe net Gopro 4 Battery Eliminator, cu sau fara capac impermeabil, si ma bate un gand, dar am zis sa intreb pe aici intai. In alta ordine de idei, mufa de pe spatele Gopro-urilor seamana foarte mult cu mufa de pe Iphone-urile vechi (2, 3 si 4).A incercat careva sa vada daca merge alimentata camera cu un cablu de Iphone?
  12. Deoarece saptamana viitoare scot motorul de la iernat, m-am gandit ca ar fi frumos sa "invii" un pic topicul asta, sau mai bine zis, sa il aduc inapoi la ceea ce a vrut sa fie de la inceput, un topic pe care incepatorii (si nu numai) se pot invita la o plimbare. Daca o sa cititi ultimele pagini ale topicului, o sa vedeti ca nu asta s-a si intamplat p-aici, chiar din contra, a devenit un topic de plimbari lungi si rapide pana pe la mama dracului. Nu asta a fost ideea, si nu eu am fost "capul rautatilor", dar fiind un forum liber, s-au postat si ture mai in viteza, mai agresive. As vrea sa nu se mai intample asta, cine are ture de "dat blana" sau "polizat scarite", sa isi faca alt topic (ca ma abonez si eu la el, ca am prins experienta ) ) Sper ca aici se va "simti" domnul George M., cu tot cu MIG-ul din dotare, si va intelege ca de data asta chiar ii fac pana daca imi mai polueaza topicul cu viteze masurate in Mach. Asa, revenind la ce vroiam sa zic mai sus, as vrea ca topicul asta sa redevina ce a fost la inceput, un loc in care incepatorii au curajul sa intrebe sau sa starneasca o idee de plimbare, iar eu personal o sa incerc sa ies ei/voi cat de des imi permite programul. Pentru cine nu stie nimic de topicul asta, ii recomand sa citeasca de la prima pagina, iar daca are intrebari, un PM spre subsemnatul si va raspund cu cea mai mare placere.
  13. Salut. Am nevoie de un sfat de la voi, cei care va filmati in timpul turelor lungi. Vreau sa imi iau o camera care sa indeplineasca urmatoarele criterii: - Filmare 1080p 30/60 fps (nu imi trebuie mai mult), imaginea cat mai impecabila, cat mai performant EIS-ul (electronic image stabilization) - Bateria sa tina cat mai mult (deci daca vorbim de GoPro prefer fara ecran daca tine bateria mai mult) - Wi-Fi / conectivitate cu smartphone - Impermeabila/ carcasa impermeabila Imi trebuie camera pentru o tura lunga prin Europa (10k km), sa filmeze cat mai bine la 1080p, sa pot transfera usor video-urile pe un hard extern, sa nu imi trebuiasca mai mult de un schimb de baterie la 4-5 ore de filmat, si sa o pot conecta la telefon sa vad daca unghiul de filmare e bun (valabil pentru cele care nu au ecran pe spate). Daca aveti vre-un setup deja facut, dau o bere pentru recomandarea cea mai buna. Bugetul nu pot spune ca are limita, dar sa nu sara peste un Hero 5 cu 2 baterii si 2 carduri de 64 GB (adica vreo 3000 de lei) decat daca se merita cu adevarat. Ms anticipat.
  14. lionx1987

    GPS MOTO

    O sa ma documentez mai bine in ceea ce priveste Pirineii, m-ai facut curios..
  15. lionx1987

    GPS MOTO

    ®azvan, exact asta vroiam sa aud, multumesc. KHK, nu o sa am timp de zabovit prin Pirinei prea mult, plus ca 2019 o sa fie anul Alpilor (sper).
  16. In 2014 ma chinuiam eu sa vand manusi de ski/snowboarding cu incalzire/acumulatori/Gore-Tex cu 350 de lei, si foarte putini au vrut. Citeste parerile colegilor aici si daca iti place ce vezi poate iti gasesti pe Amazon/Ebay o pereche (eu nu mai am la vanzare, doar incerc sa ajut cu o parere).
  17. lionx1987

    GPS MOTO

    Salut baieti. Am nevoie de o informatie de la voi. In vara vreau sa fac o tura foarte lunga, si pentru asta am decis sa investesc intr-un Garmin Zumo 595LM, dar as vrea sa imi fac hartile pe zile, ca sa fiu sigur ca nu trec pe langa vre-un obiectiv de vazut, si totusi sa nu trebuiasca sa stau in fiecare zi cu el in mana sa il configurez. Intrebarea e: cu ce program as putea face hartile pe zile, si daca tot am de gand sa fac asta de acasa, se mai merita sa iau 595LM-ul, sau deja nu prea mai are rost ? O harta orientativa a turei din vara ar fi asta :
  18. @Stefan Nu il baga in seama pe marianv, vorbeste aiurea de DL650. Am facut 15000 de km cu DL-ul meu din luna mai anul trecut pana acum, nu am ramas niciodata fara cilindrul fata, si am prins torentiale, nu am avut probleme cu el decat cele pe care mi le-am facut singur (cazaturi), si desi mananca ulei mai mult decat mi-as dori, cred ca e un pic normal la 80.000 de km, iar in ceea ce priveste puterea, doar cu maxim de bagaje si pasager am avut nevoie de mai multi cai, in rest e super ok motorul. Probabil marianv a cumparat vreo bomba de motocicleta reparata pe genunchi cu banda de scotch si sarma, ca altfel nu imi imaginez de unde a scos toate "defectele" alea. Da un PM daca vrei sa mai vorbim de V-Strom..
  19. lionx1987

    Electrician moto!

    Si mie mi-ar place sa imi faca o instalatie cap-coada la Bandit, deci astept si eu un PM daca gasesti un electrician bun.
  20. Vezi ce patesti daca bei RedBull ? zbori mai mult decat trebuie ... (prost e ala care a scris articolul ...auzi la el, 20 de metri ...)
  21. Eu m-am bagat un pic in vorba cu ei la locul accidentului, spuneau cum ca prietenul lor cu Africa Twin a adormit la ghidon si a intrat pe contrasens. Nu am avut cu ce sa ii ajut ca Politia a confiscat motocicleta pt alte analize (gen frane, etc) si pilotul a fost transportat la spital. Din cate ziceau colegii accidentatului, nu arata prea bine. Mai multe nu prea am putut afla de la ei ca stalceau engleza cam tare si la 2 minute dupa ce am ajuns acolo a inceput Politia sa dea drumul la coloana de masini si a trebuit sa o iau si eu din loc. Morala: Nu mori din depasiri periculoase, mori de la chestii plictisitoare (nu stiu daca a murit cel din accident, vorbeam metaforic).
  22. In functie de marimea care s-ar potrivi cu buzunarul gecii (pe masurate), iti faci comanda de aici : https://www.louis.de/en/produkte/retrofit-protectors-for-motorcycle-clothing/896 sau cauti second-hand de la baietii care mai vand pe forum.
×
×
  • Creează nouă...