Sari la conținut

Malaguti f12


CataVan
 Share

Postări Recomandate

Buna seara!

Deoarece ora e destul de inaintata si eu nu am somn iar pe langa asta m-a lovit si plictiseala mi-am propus sa dezbatem oferta(daca se poate numi asa) primita in timpul unei plimbari prin parc intr-o zi de duminica insorita alaturi de tatal prietenei mele.Stiind ca sunt pasionat de tot ce are 2 roti si ca anul acesta mi-am propus sa achizitionez prima motocicleta mi-a facut o propunere care pe multi o sa va faca sa radeti la fel de tare ca si mine in momentul in care am auzit ce avea sa zica si anume:"Nu vrei sa cumperi un scuter cu 200 lei?" :crack: Dupa o tura buna de ras din partea mea,vazand ca el e destul de serios am hotarat sa cer mai multe detalii pe care o sa vi le spun si voua:scuterul e al unui domn de 40 si ceva de ani care l-a cumparat sa mearga cu el in oras deoarece sta la vreo 6 km departare intr-o zona mai spre munte dar odata cu noul cod rutier omul neavand permis nu il mai poate calari.Auzind acestea m-am urcat in masina impreuna cu el si am mers sa il vedem,convins ca e doar o simpla gaoace fara 90% din piese dar cand am ajuns acolo am ramas surprins deoarece scuterul era complet si pentru suma ceruta pot sa spun ca arata perfect dar partea negativa(asta pentru ca orice poveste are o parte negativa)este ca nu mai are acte proprietarul zicand ca le-a pierdut si mi-l vinde fara acte(omului ii place sa piarda timpul la bere :alcy:si pacanelele).Deoarece orasul in care stau e destul de mic si lumea se cunoaste am intrebat niste cunostinte daca omul a umblat cu scuterul respectiv si mi s-a spus ca da,asa ca vreau sa va intreb pe voi daca merita sa ma inham la nebunia asta tinand cont ca 200 lei e o suma destul de scazuta in zilele noastre si daca se poate cumva inmatricula tinand cont ca nu are nici un fel de act sau daca as lua unul identic cu acte la un pret scazut si sa fac din 2 unul bun.

Ei bine v-am zis patania mea care si acum ma face sa zambesc asa ca hai sa vedem daca pot face ceva bun din asta.

Va salut!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi ca era unu pe forum la scuteristi ce a cumparat un scuter de la vecinu lui cu buna credinta dupa ce acela l-a folosit vreo ceva vreme.Mai apoi cand a vrut sa iasa cu el din tara ,,,,hopa era furat.

 

Mai inainte de toate verifica daca nu e furat.Vezi in linkuri:

 

http://www.politiaromana.ro/furtauto/furtauto.aspx

 

http://coordinamento.mininterno.it/servpub/ver2/SCAR/cerca_targhe_ing.htm

 

Daca apare ca furat evital ca un sobolan purtator de ciuma.Chiar si asa fara acte nu sunt convins ca merita, e foarte posibil sa te coste actele cu mult mai mult decat scuteru.

 

Oricum asigurarea e cel mai ieftin 200ron pe an ,itp 100 ron,actele+numar inca vreo 100. Macar ia-ti unu de 125 sa poti iesi linistit in afara orasului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pot face acte cu o declaratie la notar pe propria raspundere , orice scuter ai cumpara tot trebuie sa i faci carte si ITP = 400 lei ; si poti sa i faci asigurare si mai ieftin de 200 lei !!!! La banii astia merita sa l cumperi chiar daca in final ajungi sa l vinzi de piese si tot iesi in castig :)

Poti merge cu un scuter in afara orasului linistit !!!

@nimsocutt : nu prea ai habar dar vad ca postezi intr o veselie numa prostii , mai induci in eroare si pe altii - cand nu stii mai bine taci - parerea mea

Bine ca ma inveti tu dupa ce merg pe scuter de vreo 6 ani. Daca se dovedeste ca e furat ce acte sa mai faca?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De cand au intodus permis pt scuter anu trecut abia am vazut 3 pe strada intr-un an intreg. Pe piese ai sa il dai in vreo 100 ani . Tu chiar nu vezi ca nimeni nu isi mai bate capu cu astea de 50cc? Si mai lasa aroganta Cobi ca vb ca un pustan.

 

"Tin sa va anunt ca pretul a scazut la 150 de lei " ... stii vb aia : cat dai atata face

 

Cam cu aceeasi bani de AM dai de A1 si nu iti iei partaitoare.Iti iei mai degraba o motocicleta de 125.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...