giolgau001 Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 salut cat de curand motoreta mea ( honda) mergea foarte prost.. am decis sa o segmentez motor in 4 timpi 2 segmenti de compresie unu de ungere fara arc! are vre.o 35 de ani motoreta si caut de 2 saptamani segmenti si nimeni nu ma poate ajuta.. cilindrul a fost alezat pana la 60 cc de neamtu care am cumparat motoreta.. nu gasesc segmenti si gata.. as cumpara si kit sau un piston ca al meu (aceiasi lungime de la bolt) pana la 80 cc .. atata poate fi alezat! cine ma poate ajuta! am nevoie doar de cei doi segmenti de compresie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 O sa cauti 2 ani... daca nu dai nici un fel de cote! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giolgau001 Postat Martie 15, 2014 Autor Share Postat Martie 15, 2014 diametru segmenti 35.55mm diametru piston 33 mm grosime segment 1,2 mm asa mi.a masurat cica un meserias da nu stiu cat e de precis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Nu inteleg nimic cum adica segmentii sunt mai mari in diametru decat pistonul ? Poate destinsi? Si ce diametru este de 33 cand un 50 cc are cam 39 ? Cam lunga cursa. La Honda Cub de 72 cc pistonul are 47 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giolgau001 Postat Martie 16, 2014 Autor Share Postat Martie 16, 2014 da segmentul e normal destins.. am spus ca mi-a masurat "un meserias" eu nu stiu sa masor cu subleru.. sau macar sa.i pun pe cei vechi... cand bag segmentul gol in cilindru buza are cam un milimetru si ceva distanta... mai sunt buni segmentii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Cam mult 1 mm 0,1; 0,15 ar fi valoarea normala dar nu stiu cat ar fi valoarea maxima admisibila. Apropo m-am uitat dupa cy 80 care cica are alezajul 47,5 mm, Piston si segmenti de 47 gasesti sigur(poate chiar cota +1) dar trebuie verificat la cote: bolt, distanta bolt cap, distanta bolt fusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate