Jump to content

vlad58

Super Membru
 • Content Count

  3,421
 • Joined

 • Last visited

About vlad58

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La misto scrii de 1 aprilie cand iti faci reclama nu ai voie. Da acum ce stiu eu puturosii din ziua de azi poate pun botul.
 2. Zic si eu asa, ca sa sune a oferta
 3. Deci mlitienii prosti ca sa nu faca un efort sa intrebe eventualul consilier juridic au decis ei ca nu se putea, asa cum spuneam mirosea a abuz.
 4. E periculos sa ciruli cu RCA-ul fostului propietar pentru ca acesta dupa vanzare poate sa-si recupereze banii pe restul de RCA. NU e nevoie sa revii la asigurator dupa inmatriculare deoarece in baza AIDA ai cautare si dupa serie.
 5. Ce experiente sa imparti la un model abia iesit, ca este cel mai vandut model vine de la pret.
 6. Daca nu e graba luati in calcul doua sau trei modele si asteptati black friday.
 7. @john17 Tu nu intelesesesi pe unde e biela aia sau filozofezi despre semantica cutiei ca altfel cred ca toata lumea si-a dat seama despre ce e vorba. Eu ma descurc binisor cand "crap" motoare am si ceva prese ce-mi trebuiesc pentru treaba asta dar presa, strung si comparatoare (bine omul le centra dupa ureche) inca nu mi-am luat si nici nu cred ca sunt multi sa le aiba in sculele de baza
 8. Pe mine operaita asta (cu piesele mele) m-a costat acu 7-8 ani 100 lei, prin Floreasca
 9. Nu stiu daca exista vreo motocicleta la care acest lucru sa fie posibil dar poate ma insel.
 10. Te-a pacalit sau nu ai inteles bine, era vorba de furtunul cu care trage vinul in damigene.
 11. La Ford Fusion e la fel, cel putin la al meu, in mers 1000 iar in stationare 800.
 12. Ia explica-ne tu cum fac astia cu chinezismele de nu platesc vama. Am scris, mi s-a spus ca daca aveam omologare de tip nu imi cereau celelalte trasnai, probabil asa i s-a spus si nitiatorului dar a incurcat el borcanele.
 13. Asta o stiu clar, videoul meu Akai in Nekerman aparea a Universum. Pe site-ul drpciv la pct.8 dobandite din afara or eu ca si initiatorul am achizitionat-o din romanica. Initiatorul cred ca a inurcat borcanele nu aveau cum sa-i ceara cei de la inmatriculari omologarea de tip pe CIV pentru ca asta se face de la 10 bucati in sus, la fel nu au cum sa-i ceara certificatul de conformitate pentru ca pe baza/absenta lui se face CIV-ul ce certifica ca autovehiculul este apt sa circule la noi si probabil in UE.
×
×
 • Create New...