Jump to content

vlad58

Super Membru
 • Content Count

  3,401
 • Joined

 • Last visited

About vlad58

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La ultimul mesaj imi da cu virgula, cred ca trebuie schimbat ceva
 2. Tu nu aveai modificari constructive, de aspect nu prea se mai leaga nici la auto pentru ca s-au schimbat criteriile de acordare a ITP-ului Pentru aparatoare putea sa te intoarca daca vroia.
 3. Am fost oprit de doua ori din calculator de RAR cand faceam ITP-ul asa ca poti da nas in nas cu ei si la un ITP banal. Prima data a verificat sa am toba si gumele originale a doua oara a facut toate verificarile.
 4. Deocamdata, altfel teoretic ar fi trebuit omologare pentru orice modificare constructiva cel putin asa scrie la lege, pozele care se fac la ITP nu sunt degeaba.
 5. Cred ca motorul e licenta dupa virago xv 125 si din cate tin minte in Bucuresti Dragonul Rosu nr 8 era unul compatibil
 6. vlad58

  accident unirii

  Nu-i trebuie cine stie ce "blana orbitoare" unui cruiser ca sa nu-l poti scoate de pe traiectoria de glont. Si ca o diversiune apropo de investitii in infrastructura cati stiti ca "deranjul" la executarea pasajului Unirii a durat 34 de zile?
 7. Eu zic sa vezi daca vitezometrul mai indica corect.
 8. Cum nu i-ai raspuns colegului de mai sus presupun ca ai masurat rezistenta de izolatie a infasurarii fata de masa si e ok. Ca statorul sa-l arunci la gunoi mai intai fa rost de un cleste de curent, fa scurt intre cele trei iesiri si masoara curentul pe ele. Daca ai valori egale intre ele atat la rece cat si la cald statorul e bun.
 9. Cu cei de la LIfan se putea negocia pretul ei fiind in lichidare, cine stie s-o faca, sunt moto produse acu unsprezece ani nu zic a nu le-ar pastra corect in depozitul din Romania dar totusi unsprezece ani... Apropo moto e de A2.
 10. Remorca dupa cum se vede este inmatriculata iar pentru transport omul a specificat ca e demontabila. Oare nu mai simplu era daca facea un cadru cu prelata?
 11. Acum mai depide si pe ce drum mergi, nu m-a deranjat niiciodata sa stau in spatele cuiva noaptea, e chiar reconfortant sa stii ca ai un "scut" in fata iar "scutul" il alegi, in functie de trafic, apropiat de viteza ta de deplasare.
 12. Si nu au dreptate sa se teama pentru viata lor cand cretini la volanul unui "tanc" omoara oameni nevinovati iar ei nu patesc nimic?
 13. Daca e electromecanic nu ai ce ghici se pune indiferent. Ca sa-l determini daca e electromecanic masoara-l cu un ohmetru "de la dreata la stanga si de la stanga la dreapta" trebuie sa aiba aceeasi rezistenta, apropiata de zero.
 14. vlad58

  B 15 KFW

  Mobra nu a ramas pe el caci daca nu mai e la fisc are si un contract de istrainare, greseala lui a fost ca nu a scris pe talon instrainat catre. Se poate duce la politie sa dea o declaratie in acest sens, detinatorul actual nu si-a facut temele. Am o prietena de familie care a dat super convenabil un Peugeot dar drept rasplata respectivul nu a catadicsit sa-si cumpere rovinieta, au inceput sa curga amenzile, cu bataie de cap si pierdere de timp a castigat in instanta caci ea facuse tot ce prevedea legea in momentul instrainarii(nu era datoria ta ca vanzator sa anunti politia).
×
×
 • Create New...