Jump to content

vlad58

Super Membru
 • Content Count

  3,390
 • Joined

 • Last visited

About vlad58

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si nu au dreptate sa se teama pentru viata lor cand cretini la volanul unui "tanc" omoara oameni nevinovati iar ei nu patesc nimic?
 2. Daca e electromecanic nu ai ce ghici se pune indiferent. Ca sa-l determini daca e electromecanic masoara-l cu un ohmetru "de la dreata la stanga si de la stanga la dreapta" trebuie sa aiba aceeasi rezistenta, apropiata de zero.
 3. vlad58

  B 15 KFW

  Mobra nu a ramas pe el caci daca nu mai e la fisc are si un contract de istrainare, greseala lui a fost ca nu a scris pe talon instrainat catre. Se poate duce la politie sa dea o declaratie in acest sens, detinatorul actual nu si-a facut temele. Am o prietena de familie care a dat super convenabil un Peugeot dar drept rasplata respectivul nu a catadicsit sa-si cumpere rovinieta, au inceput sa curga amenzile, cu bataie de cap si pierdere de timp a castigat in instanta caci ea facuse tot ce prevedea legea in momentul instrainarii(nu era datoria ta ca vanzator sa anunti politia).
 4. Bobina de inductie poate produce 15Kv sau pe acolo, in functionare insa luandu-ma dupa valoarea rigiditatii avansata de tine (care bineinteles nu este cea reala ca acolo ai ametec comprimat nu aer ) tensiunea nu creste la plotul bujiei peste o,7(cam atat ar fi distanta intre electrozi)x3=2,1kv deci "surplusul" ar fi de 14% pentru 0,1mm iar pe bobina ajunge la... habar nu am pentru ca ai o rezistenta in serie si un curent de descarcare care depinde de tipul bobinei, ajungerea la saturatie sau nu deci de energia inmagazinata in ea asta pe clasic si TCI. Bobina rezista pentru ca ea e proiectata sa livreze tensiunea maxima, nu se strapunge izolatia, caci asta este singura problema pe secundar.
 5. A intervenit achitarea pentru ca a existat o intelegere intre cei doi.
 6. Si cu ce se incalca art. 109 daca certifica un expert autorizat ca este o inregistrare nemodificata? Daca va aduceti aminte in cazul de la baneasa, sicanare in trafic terminata cu o iesire in decor, s-au luat masuri.
 7. Eu am folosit candva Duralube la batrana mea Dacie, a functionat cat a tinut uleiul. La ambreiaj in baie ma indoiesc ca ar merge.
 8. Ridici mobra pe cric sau suspenzi cumva roata spate, invarti, daca lantul urca si coboara este clar ca ai o intindere neuniforma si ar trebui schimbat altfel procedezi ca in manual. Pentru aceasta determinare lantul trebuie sa fie proaspat gresat ca sa nu aiba sectiuni in care se poate bloca.
 9. Trebuia sa specifici ca pui imagini ce ne vor afecta emotional. Apropo ai incercat sa conectezi o baterie intre "borne"?
 10. Bine ca ai specificat altfel lumea credea ca acolo e litiera.
 11. Pai asta e scopul declarat si cum spunea @Nguyen mai sus nu are niciun sens sa-ti iei ceva mai mare de 125 sau chiar 50 daca mergi preponderent singur ca oricum la ore de varf nu poti sa prinzi viteze astronomice.
 12. Ora de manopera nu le spune nimic ca mai stim noi pe unii carora le ia doua zile sa shimbe un ulei.
 13. Cu motor si alura de honda cub s-au vandut la noi o gramada de mopede 50cc gen First Bike Activ, una din aia am avut si eu. Parerea mea este ca ar fi cea mai buna solutie pentru oras consum cam de 2,2l/100km, viteza 60+, usoara, spatii de carat (saua pasagerului se putea scoate si folosi locul ca portbagaj suplimentar pe langa cel din fata), motorul super rezistent (licenta dupa honda cub spune totul) dar cel mai important a fost pretul in jur de 550euro. Eu am tinut-o pana la 12k dupa care am vandut-o dar ma intalnisem cu unul care avea pe ceas 60k facuti fara reparatii.
 14. Aeeasi situatie intre virago 400 cu 535.
×
×
 • Create New...