kreptor Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 traseu: campina ph- brebu- o tigara si ceva papa la cetatea muzeu MATEI BASARAB-baraj paltinu- trecere peste munte la comarnic-o ciorba la cazarma la sinaia.....o cota si home.... maine 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 n-am inteles nimic. de unde pleci, la ce ora,..da si tu detalii mai clare cu ce vrei sa faci maine...m-as baga la o tura de relaxare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Martie 22, 2014 Autor Share Postat Martie 22, 2014 Ne intalnim in peco ECO din campina.la intrarea di ndn1 pe stinga. Ne intilnm la ora 9 30. De acolo mergem spre brebu,paltinu si mai departe. E un traseu montan ff frumos.nr contact 0726377363. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 starea drumului este ok pt un speed? am alt traseu daca pica .....ne vedem in peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Martie 22, 2014 Autor Share Postat Martie 22, 2014 Ok man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 kreptor, distracție faină mîine. În altă ordine de idei vezi că rechinul întunecat merge doar dacă îi răspunzi la întrebarea vizavi de starea drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Martie 22, 2014 Autor Share Postat Martie 22, 2014 stie ca e din zona. rechine...aduna contaranii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 kreptore(uga )...noi mergem pe alt traseu...deci pica,nu vor contaranii mei. distractie placuta si drum bun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate