Sari la conținut

the Pig

Super Membru
  • Număr conținut

    1.230
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de the Pig

  1. Ce frumoasa e!!! )) Acuma, daca Porsche si Jaguar fac SUV-uri, nu ma mira ca in lumea moto sa se intample struto-camile.Ma intreb cine va cumpara asa ceva, Parca e facuta la imprimanta 3d.
  2. eu pornesc spre Lepsa din Bucuresti. pe la un 7-8 dimineata, depinde cum ma trezesc si daca mai apar doritori. bucuresti ploiesti brasov, ...si tot asa... daca vrea cineva sa mergem impreuna, ne vedem ori la miorita...ori prin zona. n-am de gand sa alerg prea tare.... nu ma grabesc, dar nici nu am de gand sa ajung seara. eventual 3-4 ore drumul...
  3. stai linistit ca mai merge de iesiri cu mobra. wk viitor o sa fie iar cald si frumos
  4. OAMENI SUPER MISTO, LOCURI DE VIS SI MANCARE DELICIOASA. O ZI PERFECTA!
  5. cred ca vin si eu. chiar ma gandeam la tura asta pentru duminica. singura hiba e ca sunt cam singuratic, nu stiu cat o sa rezist in formatie. in fine, 99% vin.
  6. data viitoare pui cortul ceva mai departe de scena si e ok. eu nici nu stiu cand a disparut scena...am lenevit la umbra ca un porc...
  7. Abia astept editiile viitoare! Ne vedem cu siguranta.
  8. eu am ajuns sambata seara ( am muncit pana la 5 ). nu e prima data cand vin, am mai fost. cunosc locul, misto intrunirea, misto totul. pacat de colegii cocalari care au turat motoarele aiurea ( trebuie sa-ti urasti mobra daca o sodomizezi in halul ala ). apoi duminica dimineata, au urlat looserii aia doi la 5-6 dimineata...nu stiu ca dormeam...pacat ca pe rganizatori i-au durut in cot. exceptand cocalarismele astea. a fost misto. ne vedem la anul p.s. cazanul ala e cumva furat din iad? )
  9. da mah, in cazul asta turbo inseamna turbat.
  10. ''au venit'', adica ti-ai cumparat tu doua Diavel? sau esti dealer??
  11. lukoil chitilei colt cu grivitei. » Post actualizat in 17 May 2017 15:48 pnetru o adunare mai ok, pentru un spatiu mai mare schimbam locatia : omv chitila. aceeasi ora
  12. https://www.facebook.com/events/1473596196047195/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22263%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D se pleaca din Bucuresti in haita ca lupii, adunarea la Lukoil Chitila la ora 11.00 sambata . pornim la 11.30. restul vedem acolo ce si cum..
  13. eu am mers pentru un singur motiv: Ducati Supersport. m-a cucerit de cand a fost lansata, dar am vrut sa o vad si cu ochii mei. si da, mi-a placut...ma bate un gand sa-mi fac o ''aroganta'' ...
  14. prima data cand am schimbat uleiul, din dorinta de a face bine, am strans prea tare surubul si am spart capacul de la baia de ulei. a urmat o munca de doua zile, sa dau jos galeriile, sa refac suruburile galeriilor, sa caut unde sa sudez capacul de aluminiu, etc...ai grija la ce mesteresti. si nu uita sa schimbi si filtrul.
  15. hai sa fiu in pic rau si sa-mi iau injuraturi: intrunirile moto manelisti au loc in Piata Victoriei (este doar o gluma, luati-o ca atare)
  16. langa Targoviste. Superb loc, anul asta vin cu hamacul
  17. fratilor, caut ca disperatu' cadru de bord pentru hornet S din 2001. second sau nou...am sapat pe google si nu gasesc. ma puteti ajuta ?
  18. s-au gasit :/...multa sanatate tuturor
×
×
  • Creează nouă...