marianklm4 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Vin si eu cu o problema pe care sper sa o rezolv aici vreau sa renunt la aripa spate de la minsk si poate si la cutiile laterale si sa le schimb cu unele de jawa 350 sau de un minsk mai nou cum se vad in pozele urmatoare. Rog seriozitate nu doresc glume de genul ca nu se merita si altele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Daca vrei,ma uit la tara daca mai am lateralele de la fosta mea jawa.Am o galagie de piese de jawa,mobra si carpati care stau degeaba de mai bine de 10 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Martie 23, 2014 Autor Share Postat Martie 23, 2014 Cand ai timp astept un pm de la tine cand te duci la tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 aripa cu stop 100 lei+taxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate