mihai_prd Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Vand M72 functional, acte numere noi, stare foarte buna, duce kilometrii fara probleme. Revin cu fotografii maine. 987 euro fix. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Roata si Cleste intors Zundapp ( cred ), roata M caneluri sparte cardan,carburatoare si cutie M pt piese , Roata clasica neidentificata, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Vand M72 functional, acte numere noi, stare foarte buna, duce kilometrii fara probleme. Revin cu fotografii maine. 987 euro fix. Salut! Pune niste foto, ca s-ar putea sa ma abonez eu la el... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Cu atas sau solo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Eu totusi tind sa cred ca a fost o pacaleala de 1 Aprilie ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 2, 2014 Autor Share Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Bravo Ionele, ai o bere de mine. Pentru ceilalti care mi-au telefonat, semesuit şi au trimis PM-uri, le sunt dator şi lor măcar câte o bere la proxima întâlnire, să zâmbească mai mult. Editat Aprilie 2, 2014 de m72ihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate