BillyBoyTheOne Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Bdul 1 Decembrie 1918 intersectie cu Codrii Neamtului, in dreptul spalatoriei auto, un rider pe ceva galben ce parea a fi un Cbr 600 a evitat o tută cu un autoturism si a acrosat bordura...prea multe detalii nu stiu decat ca am intrebat scurt un polițist de la fata locului si stiu ca avea 25 de ani si...Odihneasca-se-n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Adica? Nu a scapat cu viata doar pt ca a acrosat o bordura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BillyBoyTheOne Postat Aprilie 8, 2014 Autor Share Postat Aprilie 8, 2014 Da...scuze, motoreta a ajuns pe spatiul verde de la spatele masinilor parcate si era cu gumele in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 stie cineva mai multe detalii?iar avem parte de un RIP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 fereasca D-zeu ......sper sa te inseli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 La ora 14 nu era nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BillyBoyTheOne Postat Aprilie 8, 2014 Autor Share Postat Aprilie 8, 2014 La ora 14 nu era nimic. Era in jur de 11 a.m. cand am trecut si cu părere de rău sigur e vb de un R.I.P, a confirmat un nene polițist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate