Sari la conținut

Mexicanu'

Super Membru
  • Număr conținut

    1.968
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mexicanu'

  1. Vand Honda CM400 1983 - 1750 euro Honda CX500 1978 - 2700 euro ambele motociclete sunt inscrise pe numele meu, toate actele in regula. Pentru CX mai am un motor de rezerva plus alte acareturi. sunt in stare f buna mecanic, cm are compresie 13, cx 10,5. Pentru poze si alte detalii ne auzim telefonic sau whatsapp 0727050492 Adrian.
  2. Salutare, chiar ma intrebam daca anul acesta se mai organizeaza. Noutati ?
  3. Cum se numeste melodia din clip ? merci !
  4. Salut , am vazut un post pe facebook cu o sa pierduta lasata pe un cos de gunoi in dreptul megaimageului de pe barbu vacarescu.
  5. Asta este problema ca nu am nici cea ami mica idee ?! Nici daca stanga este la fel cu dreapta , atata pe fata cat si pe spate.
  6. Salutare ! Am un amic care a vopsit motocicleta , inclusiv jentile . Problema este ca a pierdut distantierul spate dreapta la roata si stanga fata. Aveti idee daca sunt la fel dreapta cu stanga ? Sau daca vinde cineva piesele ? multumesc
  7. Grija mare cu tinutul pe PRi sa nu te trezesti cu cilindrii inundati cu benzina. Cu siguranta este ceva la robinet, nu iti deschide pe vacumatic.
  8. Multumim de lamurire ! Chiar ma intrebam zilele trecute .
  9. Ai idee ce inseamna motor in 2 timpi ? Folosesti doar ulei de amestec 2T , nu are ulei in motor. Doar cel de cutie/transimie trebuie schimbat conform specificatiilor din manual.
  10. WOW ! Bravooo ! intrebare insa , cum sa nu va intelegeti si sa plecati separat ? )
  11. Nu cred ca existe o vulcanizare in Romania , in care baietii sa se priceapa sa desfaca roti moto. Gasesti service-uri sau ateliere moto , unde poti sa le schimbi, mai ales ca ai si camere ceea ce face operatiunea si mai dificila .
  12. Deja imi dadea cu virgula ))) » Post actualizat in 30 Jan 2018 05:10 Ceva turbo pe motociclete am vazut la SKR Suberbike, nu ii stiu, nu ii cunosc. Stiu doar ca au activitate in drag race.
  13. Scrie in dosar ce marca de geaca , ce culoare ? ca daca nu , cred ca poti sa intri intr-un second-hand sa le cumperi niste echipament , plus o casca cea mai ieftina posibila si aia e.
  14. Eu am un CM 400 din 83 adus din Germania , tot 20 de kw am in acte. Limitari mai aveau si flansele carburatoarelor, in sensul ca erau obstructionate pe interior micsorand diametrul sau in carburatoare cu vre-un distantier in capul suberului sa nu se ridice maxim.
  15. Eu am folosit Motul Hybridtech , cam 40 de lei litrul, pentru 2-3 litrii nu e chiar un capat de tara, mai ales ca il mai schimbi peste 2-3 ani.
  16. Eu inca nu sunt lamurit daca antigelul moto este doar marketing . Pe antigelul moto scrie ca ai protectie de la -37 pana la 135 grade, avand in vedere ca vara in oras cu motocicleta sari de 100 de grade, un antigel auto este ok ?
  17. Ha ! Tocmai la Suceava ! Distractie placuta !
  18. Multumim pentru poveste, asteptam continuarea
  19. O sa fie greu sa gasesti piese in Romania. Eu am gsx-r 1100 si am avut ocazia sa cumpar inca una nefunctionala pentru piese.
×
×
  • Creează nouă...