maryus adrian Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 cumpar acte suzuki poate ma ajuta cineva va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 da si tu mai multe detalii, tip, an, provenienta, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus adrian Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 da si tu mai multe detalii, tip, an, provenienta, etc... an 1993 am cumparato de la una care sa despartit de barbatu ei si ea a ramas cu motoru si el cu masina si am cumparato fara acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 an 1993 am cumparato de la una care sa despartit de barbatu ei si ea a ramas cu motoru si el cu masina si am cumparato fara acte In stilul acesta las-o balta cu telenovele ,da ba date clare .De fapt nici nu tre sa zici Suzuki.Ca daca zici DR,sau stiu eu GSX. n-o sa creada nici un motociclist ca vorbesti de un model de Zundapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus adrian Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 scuze suzuki gsx nu prea ma pricep la motoare , de abia am cumparato si vreau sa gasesc sa cumpar acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus adrian Postat Decembrie 2, 2006 Autor Share Postat Decembrie 2, 2006 sal sa rezolvat si multumesc celor care ma ajutat asfalt uscat si de abia astept sa vina vara sa ma dau cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 sal sa rezolvat si multumesc celor care ma ajutat asfalt uscat si de abia astept sa vina vara sa ma dau cu motoru Bravo tie si succes in noua ta pasiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate