Sari la conținut

Probleme releu semnalizare


Mobradier
 Share

Postări Recomandate

La al meu Malaguti Madison 250, semnalizarile sunt statice si am presupus ca ar fi releul de semnalizare de vina, doar ca am desfacut plasticul de sub parbriz si nu am identificat niciun releu de care sa fie legate firele de la semnalizari, asadar rog posesorii de astfel de maxiscuter sa imi spuna unde e pozitionat releul si daca trebuie schimbat sau merge reconditionat. Deasemenea daca aveti alte pareri astept raspunsuri!Va multumesc pentru intelegere si suport ;)



chiar nu vrea nimeni sa ma ajute sau nu sunt cunoscatori? eu m'am uitat pe schema electrica dar nu iti arata unde e pozitionat releul, decat conexiunile intre fire...sau poate aveti un manual in romana cu scuterul :D sau engleza macar!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ar fi bine daca ai sti despre ce e vorba dar asa...contactul cu firele il pierd undeva sub bord si e atat de inghesuit incat doar daca dau bordul jos as putea probabil sa vad ce e acolo dar incerc sa evit o treaba in plus care nu e chiar usoara si de aia am adresat intrebarea, cu asa raspunsuri ajungem departe...ms oricum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

uite ca releul nu se afla sub bord, mi'am permis sa pierd vreo 2 ore si am aflat ca nu e sub bord, va trebui sa incerc si alte locuri...poate iti va fi si tie de folos candva, doar ca difera de la motor la motor.



Pentru cei care eventual vor intampina aceeasi problema, sa stiti ca e situat in partea inferioara undeva sub rezervor, trebuie dat scutul jos, asta ca sa nu cautati ca mine pe sub toate carenele motorului. Asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...