rekaller Postat Mai 24, 2014 Autor Share Postat Mai 24, 2014 (editat) Forumul nu este pentru numai pentru "doctori". E firesc ca nivelele de cunostinte mecanice sa fie foarte variate. De la "profesori" la incepatori. Fiecare are dreptul sa intrebe aici orice. Verifica in primul rand starea de intindere a lantului si regleaza-l la jocul prescris de producator. Apoi greseaza-l ca lumea si vezi daca mai haraie. Starea de uzura a lantului se apreciaza dupa spatiul de intindere de care mai dispui pe furca raportat la spatiul total initial. Multe motoare au gradatii in acest sens, inclusiv una pe care scrie "remove". Un lant "terminat" dereglat sau grav neuns poate sa sune urat si in tractiune, nu numai in frana de motor.Necesitatea de a schimba kit-ul e clara daca tragand radial de zalele lantului angrenate pe pinionul mare, acestea se detaseaza vizibil de pinion. M-am uitat la intinderea lantului, adevarul este ca freaca un pic pe un plastic, dar nu tare, se vad si urmele, ma gandesc ca de aia la turatii mai mari se intinde calumea si de aia nu se aude. Zalele nu se detaseaza de pinion. Daca trebuie sa-l intind care e procedura? sau mai bine ma duc in service cu ea? Mersi anticipat! Editat Mai 24, 2014 de rekaller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Am curatat si uns lantul din nou, si surubul desfacut la carena l-am prins, sunetul e diminuat, desi inca mai exista, cred ca am sa-ti urmez sfatul si o sa dau o tura pe la mecanic da o tura si pe la psiholog.. Rekaller, nu mai baga in seama toti gogosarii. Se dau rotunzi in fata tastaturii ca au desfacut doua suruburi si sunt mari mecanici. Daca erau asa buni incercau sa te ajute, dar sunt limitati. Denumirea acestor paraziti de forum este ,,MOFI''. V Sa spunem nu MOFILOR! MOF - MOTORIST OFTICAT PE FORUM du-te ma culca-te ca ai facut insolatie..)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Mai 24, 2014 Autor Share Postat Mai 24, 2014 da o tura si pe la psiholog.. du-te ma culca-te ca ai facut insolatie.. )) da o tura si pe la psiholog.. du-te ma culca-te ca ai facut insolatie.. )) Cred ca dau o tura si pe la mamicuta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Cred ca dau o tura si pe la mamicuta ta aham....keyboard warrior...cand il intalnesti pe strada trece pe partea cealalta...pe forum...smardoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate