Sari la conținut

rekaller

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    8 noiembrie 2013
  • Motocicleta
    CBR 600 F4i, Yamaha FZ1 1000cc
  • Numar Moto
    BV-14-ZBR ; BV-21-VKG
  • Club
    Lone Wolf

Informații profil

  • Interests
    Music Production, Aesthetics, Intellectual Property.

Vizitatori Recenți Profil

833 citiri profil

rekaller's Achievements

  1. la ce pret ai achizitionat-o daca nu sunt prea indiscret? Cu pasager v-ati dat ma drum mai lung?
  2. Salut, ma intereseaza modelul. bugetul meu este sub 5300 euro...dar pare superb motorul! am putea oferi 5k euro..bani in mana 

    1. vik_t

      vik_t

      Salut, scuze, n-am primit nici o notificare pentru mesajul tau, doar acum l-am observat.

       

      Mai esti interesat? Daca da, ai dori moto cu oglinzile pe ghidon sau cele originale?

       

      Mersi!

       

  3. rekaller

    BMW K1200R

    Stii pe cineva in Brasov care are acest model sau vreun mecanic priceput ? Vad ca esti super activ pe forum si banui ca poate ti-a ajuns pe la urechi informatia aceasta.
  4. rekaller

    BMW K1200R

    Salutare, este vreun posesor de K1200r in Brasov? Sunt curios de cateva detalii de fiabilitate, intretinere si reparatii cost piese in Brasov?
  5. Salut, vreau sa achizitionez un K1200 R si as avea nevoie de cateva detalii despre ea? 

     

    crezi ca poti sa imi dai un nr de tel si te sun eu sa discutam cateva minute despre fiabiltiate costuri etc? 

    1. styuk

      styuk

      salut! banuiesc ca ti-ai luat de atunci...scuze!

  6. Salut vreau sa achizitionez un k1200R ai un numar de tel sa discutam cateva aspecte? Multumesc!
  7. Salut, In cazul in care sunt detinatori pe aici de Honda Hornet CB600F model 2008, am nevoie de un sfat in legatura cu pozitia pasagerului. Daca pasagerul are o pozitie cat de cat confortabila la drum lung? Ma gandeam chiar la un upgrade la scaunul soferului si pasagerului . O sa testez si mai mult ca sigur o sa cumpar un model ca cel precizat, numai ca test la drum lung nu prea am cum sa fac de aceea va intreb. Acum sunt constient ca niciodata nu o sa fie acelasi confort ca pe un goldwing... Astept feedback-ul vostru.
  8. Am unul intr-o stare mai buna, si fara km dati inapoi ai PM.
  9. Prieteni CBR-isti, am o dilema si sper sa gasesc un raspuns aici. Ma dau pe 600f4i de 4 ani, il folosesc mai mult la drumuri lungi, 300-500 km pr tura. impreuna cu pasager in mai toate cazurile. Acum singura problema care o am cu motorul acesta este saua si la fel si pasagerul. trebuie sa ne oprim cam la o ora fiindca jena devine cam enervanta. Ma gandeam ca inainte sa trec la un sport touring mai confortabil, sa schimb seile sa le dau la modificat in Ploiesti sa vad cum este, si sper ca o sa fie o imbunatarire majora. Acum intrebarea mea este, se simte diferenta intre o sa normala si una custom calumea sau nu este o diferenta chiar atat de considerabila? Sa stiu sa nu mai pierd timp si bani. Imi place motorul asta super mult fiind un all-rounder excelent. M-am dat si pe alte vitezane/choppere/touringuri, dar asta mi se pare cea mai ok pentru stilul meu de mers, chiar nu as vrea sa o schimb. Mersi!
  10. Noah am luat de la John17 ulei, revin cu updateuri sezonul urmator. Anyway omul e serios si-am primit ulei, nu apa chioara )
  11. In bartolomeu, la capatul autobuzelor e un service ok, baiatul(alex) stie meserie dar e super ocupat, mai este Lotzi in Sacele, foarte bun pe partea mecanica, mai este unul pe Scolii colt cu Lunga, foarte ok oamenii si acolo si nu iau pielea de pe tine
×
×
  • Creează nouă...