foxbat Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 Ca tot am dronat pe acolo Cazare 55 leva camera.cam scumput dar macar e liniste si soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 Te bagi la cort sau cazare?daca vrei cazare incearca la lazur.e ala cu restaurant.au camere in spatele restaurantului si casutele alea din poenita.poate vin eu dar cu masina si copilu.mie imi place la nebunie locul.daca ne vedem bagam o kamenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 25, 2014 Autor Share Postat Mai 25, 2014 Cazare.sambata decolez de dimineata.azi era pustiu.apa calda berea receee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 Motoreta ta zboara si ai facut poze din elicopter/? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 26, 2014 Autor Share Postat Mai 26, 2014 Da:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Domnuuuuuuu ati castigat la LOTO ? Incercati sa faceti si oarece donatii / soponsorizari pt cei mai nevoiasi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 28, 2014 Autor Share Postat Mai 28, 2014 ok, dau 100 e pentru gsa ul dvs sa aveti de un weekend cu respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate