Sari la conținut

andrei gras

Super Membru
  • Număr conținut

    817
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    r1200r lc

Informații profil

  • Motociclete detinute
    virago 535,yz125,r850r,r1150r,r1100r,r1200r dohc,r1200r lc

Vizitatori Recenți Profil

1.603 citiri profil

andrei gras's Achievements

  1. Ți~am răspuns in privat.multumesc Încă valabil .nu s~a potrivit marimea
  2. Salut . Sector 3. Dristor ~ sălăjean. 0727749298.

    1. Kassu

      Kassu

      Salut.

      Garantie are?

       

  3. Am un shoei gt air 2 de vânzare . Casca este aproape noua . Am purtat~o vreo doua săptămâni numai cu cagula . Nu e lovită ,nu e zgâriată. Eu o vând ca m_am învățat cu casca dinainte ș îmi e greu sa ma învăț cu asta . Mărimea este xl ,pretul este de 1600 RON . Se preda personal in bucuresti. Pt contact va rog sa lăsați mesaj . Multumesc .
  4. Întrebarea topicului este dacă e viitorul auto electric ? Eu cred ca dacă folosim mijloacele de transport cum trebuie, nu e viitorul auto electric. Spre exemplu pt a transporta marfa pe distante lungi sa se folosească trenuri electrice nu camioane. Camioane și dube se pot folosi unde nu e infrastructura. Vapoarele spre exemplu, care funcționează cu păcura, se pot converti la gaz, cum deja au făcut. Variante de protejare a mediului exista, numai ca trebuie folosite. Asta va însemna ca pachetul de pe Amazon va ajunge cu 2 zile mai greu. Sa protejezi natura, pt ca asta e scopul mașinilor electrice pana la urma, nu înseamnă sa mergi ca bolovanii aia de olandezi cu bicicleta pe zăpada și ploaie sau sa iti faci un scop in viața ca domnișoarele vegane sa aduni toate sticlele de plastic crezând ca așa faci bine. Automobile electrice pot fi folosite pt firme de curierat intern gen Fancurier, taxi_uri etc, nu pt tiruri care se încarcă in mers pe autostrada (ca parca așa funcționează trenurile, numai ca mult mai eficient). Cam asta e părea mea. Sper ca nu am deranjat.
  5. Din ce am mai văzut , Tesla cybertruk este construită din oțel .oțel din ăla bun cum făcea bunica in casa din Bucovina . Asta înseamnă ca e solida .asta mai înseamnă ca e un tanc care merge cu 200 km pe ora fiind un pericol pt toți ceilalati de pe strada și de pe trotuar. Nu stiu pe ce anvelope merge ca sa pota sa o oprească .vorbind de anvelope , la Bugati ,mașina de 1000 Hp ,anvelopele costau undeva la 35000 euro. Ca mașina e făcută de ingineri. O alta mașina care are 1000 Hp e tot o Tesla . Nu cred ca are aceleași anvelope. Matt wattsan de la Carwaw a ridicat o problema reala : cam toate Aspiratoarele astea au peste 2~300 Hp . Lumea face accidente pe capete cu loganuri de 80 Hp . Ce credeți ca se întâmpla când vor avea toți 300 Hp ? E clar ca vor face și ele parte din viitor doar ca eu văd folosirea lor strict urbană sau o naveta ușoară. Pt cei care nu au ieșit din Bucuresti mai mult de 200km sunt bune . Eu , care m~am mișcat mai mult prin țara noastră ,nu odată am avut ceva emoții ca nu găsesc benzinării pe drum .bineînțeles ca ele existau pe undeva dar nu as fi vrut sa alimentez la Nelu Gălbenuș ,dar la stații de încărcare cred ca o sa mai dureze.eu cred ca e ca la motorete. Nu îți Goldwind sa faci naveta in bucuresti.fiecare are rostu ei . Cine a nimerit~ o cât de cât , e BMW. Asta in cazul in care nu vrei 2 mașini sau nu poți sa fi văzut in Zoe . Au facut o mașina clasica cu motor termic plus un motor electric care se încarcă la priza . Ai autonomie de vreo 40 km pe care ii poți folosi in oraș .in felu asta scapi orașul de praf de ambreiaj ,plăcute de frâna si gaz ars . Protejezi si motorul termic care pornește lextraurban . Numai ca bmw e o mașina scumpă doar cu motor termic dar hibrid e o mică avere .
  6. A incercat cineva asa ceva ? . Mi se pare o ideie buna . Eu as cumpara unu daca ma ajuta cineva . Nu prea ma descurc eu cu comenzile online.
  7. Singurul care îți poate da răspunsul la întrebările tale este instructorul. De ce? Pentru ca îl plătești pentru asta . Nu trebuie decât sa îl intrebi . El , fata de colegii de pe forum , iti vede evoluția ,iti vede poziția in sa etc . El știe ,fata de colegii de forum , dacă ai un picior mai scurt sau dacă ai 160 kg și o burta mai mare ca a mea . Sfaturile întotdeauna sunt binevenite și chiar bine intenționată dar când ai o problema medicală te duci la specialist sau intrebi pe FB . Școlile moto cât și motocicletele lor au evoluat f mult in ultimii 10 ani dar ei in continuare te învață abecedarul. Dacă după școala nu te simți stăpân pe tine poți urma ca și la auto scoli de perfecționare.
  8. Pisi-caine. Eu nu am vazut caine sa doarma pe spate
  9. Salut. Se numește Don Orione. Ii găsește pe Interenet. Sunt in Voluntari. Pe ea o costa 3700 lei pentru ca se deplasează. Altfel este 4000.
  10. Am un prieten cu aceeași problema . Îți spun mâine exact unde a dus-o pe mama lui . E foarte mulțumit de căminul respectiv. Acum e prea târziu sa îl sun
×
×
  • Creează nouă...