Sari la conținut

Yamaha DT 125 R


Postări Recomandate

Salut, acum 2 ani am cumparat o motocicleta Yamaha DT 125 r 1998 in stare buna de functionare dar estetic, praf. Am desfacut toata motocicleta surub cu surub, am vopsit electrostatic, plastice noi, ghidon, suruburi, manete, protectii, etc. Am incercat sa pornesc motorul dupa 2 ani de vopsit, asmblat si montat cand am avut urmatoarele surprize: 1 ambreiajul este lipit, trag degeaba maneta el ramane tot cuplat. 2 uleiul din cutie este scos afara dupa 3, 4, minute de functionare. Motorul a functionat perfect cand l-am cumparat, nu l-am deschis, doar l-am spalat si vopsit. Ce pot face cu ambreiajul blocat si 2 de ce am orificiul care nu are furtun ori capac sau lipseste o piesa ceva ???????? Multumesc.

post-58926-0-47599300-1401561250_thumb.jpg

post-58926-0-82832500-1401561261_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

orificiul ala ar trebui sa fie epuratorul de gaze, in teorie ar trebui sa nu fie infundat, ii poti pune un furtun gol pe care sa il tragi mai sus pe cadru ;)

pornete motoreta impinsa si in timp ce mergi fa manete de ambreiaj(trage repetat de maneta) plcile s-au lipit intre ele si cam asta ar fi metoda prin care le poti dezlipi fara sa desfaci motorul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am pus motorul pornit pe un butuc si am tras maneta repetat dar nimic. Legat de orificiu a iesit aproape 100ml de ulei, daca pun furtun o sa scoata pti el. E normal sa iasa uleiul afara, poate iasa mai mult si stric motorul. Sau am montat ceva furtune gresit, cand se formeaza gaze la asa presiune mare ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...