Sari la conținut

gaceuadrian

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    gaceuadrian@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Yamaha DT 125 1998

gaceuadrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am pus motorul pornit pe un butuc si am tras maneta repetat dar nimic. Legat de orificiu a iesit aproape 100ml de ulei, daca pun furtun o sa scoata pti el. E normal sa iasa uleiul afara, poate iasa mai mult si stric motorul. Sau am montat ceva furtune gresit, cand se formeaza gaze la asa presiune mare ?
  2. Salut, acum 2 ani am cumparat o motocicleta Yamaha DT 125 r 1998 in stare buna de functionare dar estetic, praf. Am desfacut toata motocicleta surub cu surub, am vopsit electrostatic, plastice noi, ghidon, suruburi, manete, protectii, etc. Am incercat sa pornesc motorul dupa 2 ani de vopsit, asmblat si montat cand am avut urmatoarele surprize: 1 ambreiajul este lipit, trag degeaba maneta el ramane tot cuplat. 2 uleiul din cutie este scos afara dupa 3, 4, minute de functionare. Motorul a functionat perfect cand l-am cumparat, nu l-am deschis, doar l-am spalat si vopsit. Ce pot face cu ambreiajul blocat si 2 de ce am orificiul care nu are furtun ori capac sau lipseste o piesa ceva ???????? Multumesc.
  3. Multumesc frumos ! Pana la urma s-a rezolvat problema cu tipul motocicletei Yamaha DT 125R 4BL 3RMB 1998 este modelul pentru Europa iar modelul Yamaha DT 125R 3PY 1998 este modelul pentru America. Deci se pot comanda linistit piese pentru acest model. Exista un site www.wemoto.ro unde se gasesc foarte multe piese pentru motocicleta aceasta, poate gasesti acolo !
  4. Garnituri etrier, manete mici 14, kit lant, cabluri acceleratie si ambreaj
  5. Pe cadru scrie doar 3py000567 nu stiu exact ce an este. In talonul in limba italiana scrie 1998 dar poate orcine sa faca un talon de genu respectiv.
  6. Salut, am incercat sa cumpar ceva piese de la mai multe magazine si nu gasesc modelul motocicletei dupa seria de sasiu si motor. Yamaha DT125R este modelul 1998 an de facricatie si 3py seria de sasiu. Din pacate nu gaseste nimeni modelul.La un singur magazin au spus ceva de genul echivalent 4gl. Mai are cineva 3py ? Merci ! Salut, am incercat sa cumpar ceva piese de la mai multe magazine si nu gasesc modelul motocicletei dupa seria de sasiu si motor. Yamaha DT125R este modelul 1998 an de facricatie si 3py seria de sasiu. Din pacate nu gaseste nimeni modelul.La un singur magazin au spus ceva de genul echivalent 4gl. Mai are cineva 3py ? Merci ! Salut am cautat garniturile de la pistonasele de frana si alte manete moment in care motocicleta mea nu prea exista in tabelul distribuitorilor adica in certificat scrie yamaha dt 125r 1998 iar pe sasiu 3py.....nimeni nu gaseste cadrul sau motorul la care seria incepe cu 3py.......mbk yamaha dt 125. Daca stie cineva care este echivalentul sasiului 3py pentru Europa. Multumesc. Nimeni ?
  7. Salut am un yamaha DT 125R 1998 serie cadru 3py.......din pacate nu este gasit in lista la magazinele de specialitate ca sa-mi cumpar ceva piese. Stie cineva cu ce este modelul echivalent in Europa ? Yamaha 4GL 1998 seamana foarte mult dar nu sunt sigur. Sigur e model American ! Poate mai are cineva si stie ! Multumesc. 3py..... Nimeni nu stie ?
  8. Original. Supermoto Supermoto. Multumesc pentru ajutor. Saptamana viitoare incep sa asamblez furca de fata cu simeringuri si ulei, telescopul central si furca spate.
  9. Salut am cumparat anul trecut un motor yamaha dt 125 r 1998 pe care doresc sa-l transform in ceva supermoto dupa un proiect din Uk pe care il copiez cat de mult imi permite bugetul. In momentul de fata motorul este desfacut vopsit piesa cu piesa si accesoriile noi astepta sa fie asamblate. Am sa pun poze cu motorul exact cum l-am cumparat si una cu motorul din proiectul din Uk pe care il copiez dupa care voi face poze la fiecare etapa efectuata la noul motor. Stie cineva cum pun pozele ?
  10. Cumpar echipament cross second (casca, cizme, protectii, ochelari, geaca ) Marime 52/54 Merci.
  11. Salut, caut roata de spate pe 18 si fata pe 21 !
  12. gaceuadrian

    CZ

    Salut, stiti cumva cat se face amestecul de ulei cu benzina la cz 125 1960 ? Am citit multe povesti (1:25, 1:30, 1:40, 1:50) Merci ! Mesaj completat
×
×
  • Creează nouă...