vik55 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 BUC > BRASOV > SIGHISOARA [ cetate ] > BUC . Decolarea 8 :30 fantana Miorita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 de abia am venit mai de acolo mai bine du-te pe Sibiu - Medias - Sighisoara si te intorci pe Brasov ( ieri era un asfalt pe sibiu medias de numa' numa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 confirm si eu calitatea asfaltului de pe Medias - Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 10, 2014 Autor Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) de abia am venit mai de acolo mai bine du-te pe Sibiu - Medias - Sighisoara si te intorci pe Brasov ( ieri era un asfalt pe sibiu medias de numa' numa ) Mda ,,,, VULPEA ca intodeauna documentata zona Bogata partial decopertata dar CISTERNELE S-AU DESCURCAT conform zicalei : LA MUNTE SI LA MARE IN ORICE INPREJURARE MOTORETA BMW TE SCOATE DIN CA,,,, .......... . * Marcat inca 700 intr-o zi . Editat Iunie 10, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate