Sari la conținut

dexxter

Super Membru
  • Număr conținut

    1.687
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dexxter

  1. +1 la ce s-a spus mai sus despre DOHC vs LC. Daca ai compara in schimb cu un LC din 2016-2017, lucrurile ar sta taman invers. Eu mi-am dat in vara GSA-ul dohc si am luat tot un GSA, dar LC. Daca vrei un GS LC low suspension, stiu unul la Brasov care s-ar putea sa fie de vanzare. Da-mi un semn daca te intereseaza si vorbim. Evident, vorbesc despre motocicleta aia pentru stiu si omul si fierul. Cele bune!
  2. Salut, am aflat si eu vara asta mergand spre Georgia ca Booking nu functioneaza in Turcia. Adica cu IP de Turcia. De asta primesti zero rezultate la cautari.
  3. Salut Mario, trenul nu e scump. Si noi l-am folosit in 2015 cand am fost in Norvegia (tot de la Viena la Hamburg) si a fost 45 EUR pt moto si 100 EUR locul in cuseta. Alternativa pe autostrazi inseamna 1200 de km de drept, uzura anvelope, ulei etc si cazari inainte de ziua respectiva (presupunand ca ii faci pe toti 1200 in aceeasi zi) si dupa ziua respectiva. Cel mai important e timpul. Cand o sa faceti un calcul, o sa vedeti ca 150 de euro nu e mult. Si cel mai important, castigi timp (trenul pleaca la 8 seara din Viena si ajunge la 8 dimineata in Hamburg), timp in care dormi. Q.E.D.
  4. mai e un topic pe aceeasi tema. din pacate, e nasol
  5. vezi ca aici esti pe topicul de aircooled. mai exista un tipic de LC - posibil sa primesti un raspuns mai repede acolo. am gasit la repezeala niste info pe adv rider, poate te ajuta: http://advrider.com/index.php?threads/pictorial-r1200gs-clutch-switch-adjustment-no-start-in-gear.376181/
  6. Salut. Servisare grup - rulmenti si semeringuri - 1200 RON acum 4 ani la Contempo Brasov cand aveam RT'ul. Probabil daca ai scule si stii, eviti partea de manopera. Estimativ ma astept la un 150-200eur costul pieselor, dar e din cap, nu ma bazez pe nimic. Cu restul revin mai tarziu. » Post actualizat in 14 Sep 2017 13:03 Revin, pentru ca acum am vazut si eu discutia la care faci referire. Acolo ti s-au spus costurile cu rulmentii FATA, nicidecum cu cei de la grup. Citeste mai bine. Nu am auzit din cercul de prieteni/cunostinte de pompe/module de ABS care sa crape la 12GS. Mai curand este o problema a generatiei anterioare (1100/1150GS si RT). Electronica de la pompa de benzina mi-a cazut si mie la 12RT, acelasi despre care povesteam referitor la refacerea grupului.
  7. Gos de la garmin se alimenteaza de sub cioc, are mufa acolo. Iti trebuie un adaptor care costa vreo 50 de lei. E modul cel mai elegant, care taie si curentul cand iei contactul. Iti fac o poza mai tarziu la a mea, e la cazare, eu sunt pe plaja. La proiectoare nu ma pronunt, pt ca nu stiu.
  8. Se opreste singur dupa o anumita distanta, functie de viteza. Sau il poti opri tu, din al treilea buton - cel de deasupra degetului mare de la mana dreapta. Chestia asta exista si pre-dohc, eu am avut'o la RT (2008). Si eu prefer sistemul vechi. La lc am avut de fiecare data probleme cu el. Din cate stiu, nu se poate anula.
  9. Si eu iti recomand Sarajevo si Mostar. Nici Kosovo nu e de evitat daca ai drum. Pentru campinguri, am mai scris pe forum de cateva zeci de ori: archiescampings.eu. Contine TOATE campingurile din europa, undeva la 35.000. Download gratuit in functie de modelul tau de gps sau descarcare aplicatie smartfon cu aprox. 3 euro. Eu le am incarcate in Garmin si merge brici.
  10. Una dintre variante este cea expusa de @paulynos. A doua este cea a lui @claman. Eu ti-as recomanda sa nu te mai bazezi niciodata pe ceilalti participanti la trafic (daca te pleznea duba, erai vinovata - neacordare de prioritate) si in niciun caz sa nu mai mergi lipita de cel din fata, nici macar daca e sotul tau (si lui i se poate opri motorul sau scurge ulei). Daca o faci, lasa-ti loc sa poti ocoli repede in caz de nevoie. Succes!
  11. Ce nu ai inteles tu este ca lumea vine la intrunirea asta ca sa se vada cu prieteni din tara, nu sa stea TOT cu cei de acasa - cred ca am stat cu prietenii de acasa in total 3 ore de joi pana duminica (pentru majoritatea din grup a fost prima data cand au mers la asa ceva si toti au zis ca s-au distrat excelent). Personal, am oameni cu care ma vad doar aici - nu ajung in zonele lor aproape deloc in rest. @Seawolves: multumiri pentru efortul de organizare si logistica din fiecare an. Si ce daca a plouat? Eu sunt convins ca cei care sunt "de-ai casei" s-ar distra si la "lumanare".
  12. Salut, confrati Bavarezi! Intrebare pentru voi: placute de frana sinter sau ceramice? Voi ce folositi? Avantajele si dezavantajele fiecarui tip sunt cunoscute, cu precizarea ca singurul dezavantaj al ceramicelor ar fi, teoretic, pretul. Daca as afirma ca si pe ud ceramicele ar fi in dezavantaj, as gresi? Asadar: am de unde lua placute Brembo ceramice sau sinter; culmea, ceramicele sunt cu vreo 20 de ron mai ieftine. Voi ce ati lua? E cineva care a incercat ambele variante, comparativ?
  13. Dane, stiu ca am discutat despre asta acum mult timp, dar nu imi mai amintesc care sunt intervalele. Help, please?
  14. Salut! Sa inteleg ca l'ai schimbat pe al tau? Later edit: acum am vazut pe tru ce modele e.
  15. Nu deranjezi cu nimic, stai relax. Personal am fost placut surprins de cate chestii ai invatat/citit legat de model de cand ti'ai luat utilajul, tinand cont ca vii de pe o cu totul alta marca. Ca n'ai doua maini de stanga si gasesti si timp sa impartasesti diverse chestii pe aici - iar e de apreciat.
  16. Nu vreau sa fiu nasol, dar tinand cont ca altele la 3/4 din pret nu au nici macar cric central...
  17. Am scris mai mult, da' se pare ca-s oaie si nu mai eram logat. Asadar, varianta prescurtata: SENZATIE! M-am abonat. Prima data cand ne-om vedea pe undeva (prima VStromanie?) dau pileala Sugestie: incearca sa intercalezi fotografiile in text, e mai antrenant asa.
  18. Salut!Acu' vad postarea. De ce vrei sa'l vinzi? Ti'ai luat LC? Si cat vrei pe el?
  19. Salut si la multi ani tuturor! Daca mai iesi in off, nu iti recomand ce vrei tu - il vei incarca cu noroi si rupe. Oricum, nu e nicio diferenta cu sau fara ala, din punctul meu de vedere. Daca vrei sa nu te mai stropesti si sa arati ca un porc, eu folosesc asta si jur ca face minuni: https://www.louis.de/en/artikel/rear-splash-guard-for-r-1200-gs-fuer-bmw-r-1200-gs-adventure/10009924?filter_bike_id=2151&list=265355789&filter_article_number=10009924 Diferenta cu/fara el a fost cam asa: fara - eu eram murdar de la brau in jos si pasagera avea noroi si pe casca; drum Constanta - Iasi integral pe ploaie. Cu - eu sunt stopit de la glezne in jos, pasagera e curata. La fel, daca retin bine, articolul postat de mine nu merge cu gume cramponate. Articole similare se gasesc la TT sau wunderlich la preturi cel putin de 2-3 ori mai mari.
  20. La 1,78 nu ai nicio problema. Singurul proprietar de 12LT pe care il stiu in Iasi (nu stiu daca mai are motorul - era la vanzare la un moment dat) era mai scund decat tine binisor. Fara probleme.
×
×
  • Creează nouă...