ENDUROSTORE Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) Asa cum v-am promis, reeditam Prieteneasca de la Curtea de Arges. (CAMPING-ARGES.RO) . Sunt multi care ar fi venit, dar au fost retinuti din cauza vremii. Oricum traseul se face si pe ud si daca este ud va fi acelasi. Daca este uscat mai bagam cateva bucle distractive. Va astept cu acceasi reteta : ENDURO - PETRECERE CAMPENEASCA-BERE ! mail pt inscrieri si cazare : valichefani@gmail.com 28 IUNIE /2014 START : 10.30 A.M. » Post actualizat in 23 Jun 2014 11:23vremea se anunta buna, poate un shower care nu deranjeaza deloc ! deci mai mult de 80% tinem prieteneasca ! Daca joi seara se anunta un cod ....de orice culoare o fi..... anulam intalnirea..... Va tin la curent ! Editat Iunie 18, 2014 de ENDUROSTORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rositemaster Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Ideea e ca tot ploua de cateva zile si vad ca mai baga. Nu se face mocirleala mare acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 Ideea e ca tot ploua de cateva zile si vad ca mai baga. Nu se face mocirleala mare acolo? a dat cate un dus in fiecare zi, dar nu e mocirleala decat in santuri si alea sunt destul de putine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_xev Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Asa cum v-am promis, reeditam Prieteneasca de la Curtea de Arges. (CAMPING-ARGES.RO) . Sunt multi care ar fi venit, dar au fost retinuti din cauza vremii. Oricum traseul se face si pe ud si daca este ud va fi acelasi. Daca este uscat mai bagam cateva bucle distractive. Va astept cu acceasi reteta : ENDURO - PETRECERE CAMPENEASCA-BERE ! mail pt inscrieri si cazare : valichefani@gmail.com 28 IUNIE /2014 START : 10.30 A.M. » Post actualizat in 23 Jun 2014 11:23 vremea se anunta buna, poate un shower care nu deranjeaza deloc ! deci mai mult de 80% tinem prieteneasca ! Daca joi seara se anunta un cod ....de orice culoare o fi..... anulam intalnirea..... Va tin la curent ! Ce e cu procentele astea pe tine Vali ? Ai inceput sa te sperii si tu de ploaie ? Ne vedem sambata, pe ploaie sau uscat.. indiferent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iunie 25, 2014 Autor Share Postat Iunie 25, 2014 Ce e cu procentele astea pe tine Vali ? Ai inceput sa te sperii si tu de ploaie ? Ne vedem sambata, pe ploaie sau uscat.. indiferent. da vladule...ma sperie ca toata lumea sta tremurand de frica, in casa....si nu vin la enduro... » Post actualizat in 25 Jun 2014 08:38 VREMEA SE ANUNTA BUNAAAAA !!!!!!!! verificati : http://www.accuweather.com/en/ro/curtea-de-arges/271850/weekend-weather/271850 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Traseu sustinut, bine marcat. Bravooo Valica. P.S. Cine a pierdut un blocator de Jambe sa ma sune la 0767874681. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 fain traseul, la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IronM Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Bravo Vali. Super traseu, pacat ca a fost cam scurt...pentru unii Vreau sa multumesc pe aceasta cale lui Jumba si Ilie ca m-au ajutat sa ajung la timp pentru ceanu cu fasole (dar si lui Rares, tipu' cu GPS-ul si bucatarului-sofer ) Pentru cei care se intreabau ieri cum de ce fac o mica pauza de 2-3 saptamani, aveti mai jos explicatia in viu grai Facebook: IronEnduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 acum am vazut cum ai pus-o, nasol....cu 2-3 saptamani de pauza esti optimist, eu dupa cursa de la Monteoru din martie unde am avut ceva mai putin grav dar tot la umar, am stat 2 luni pe bara si am revenit abia la Ranca si la cursa asta. Oricum, cu fasolea te-ai desurcat bine, eram in spatele tau Cat despre cursa, mi-a placut mult traseul, a fost exact ce trebuie pt. oameni obositi, neantrenati si fara pretentii de performanta. Pure fun, asezonat cu Portia de noroi fara de care ar fi fost o simpla plimbare pt. unii. Multumim Valiza & staff, speram intr-o reeditare la toamna pe uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serban28 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 O intalnire super cu un traseu bine marcat si destul de sustinut , daca nu ar fii fost ud cred ca ne cam plictiseam . Asteptam o reeditare in toamna si speram sa fie din ce in ce mai multi concurenti . Astept afisarea timpilor . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 Multumesc mult tuturor, pt aprecieri si pt ca ati venit ! la toamna mai facem una ! numai bine ! ps revin cu clasamentul...scuze dar nu am avut timp... » Post actualizat in 04 Jul 2014 20:34CLASAMENTUL SOFT ENDURO -ARGES,, EDITIA 28 IUNIE/2014 Multumesc inca o data celor prezenti ! RANKING SOFT ARGES-28-iunie 2014.txt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IronM Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Salut Vali si multumesc pt un bine meritat loc 11 , insa daca memoria de la analgezice nu ma inseala, eu am venit imediat dupa Ilie...cam la 5-10cm in spatele lui. Iar Jumba a fost inaintea noasta. Acu depinde ce timp pui la socoteala...al riderului sau al mobrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iulie 6, 2014 Autor Share Postat Iulie 6, 2014 Salut Vali si multumesc pt un bine meritat loc 11 , insa daca memoria de la analgezice nu ma inseala, eu am venit imediat dupa Ilie...cam la 5-10cm in spatele lui. Iar Jumba a fost inaintea noasta. Acu depinde ce timp pui la socoteala...al riderului sau al mobrei eu am lipsit ca am fost la recuperare in timpul acela si am gasit timpul tau de sosire trecut de cineva...si asa am facut clasamentul...o mica eroare. merci ca ai atras atentia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate