Jump to content

Bisoca Enduro Festival - 13 septembrie 2014


stefan_bz
 Share

Recommended Posts

Reeditare a festivalului din 2010


Un singur traseu - sambata, aprox 40 km ptr un nivel comparativ cu clasa Expert de la cursele de hard enduro ce au 3 clase. adica ptr mediu-avansat. nu va fi exact acelasi traseu ca in 2010, poate.. 30% va fi la fel.


Cazare la Cabana Lacul Limpede (http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede-c59384.html) - care este si tabara de baza. Sau cu cortul, rulota.. in zona, sunt locuri destule pe iarba.


Evenimentul nu este unul sportiv-competitional ci turistic, ptr placerea enduro-ului sau de antrenament (cei care doresc pot da 2 ture).Ce veti gasi:


- traseu marcat in intregime cu vopsea (sageti, puncte..); variante de "Acasa" acolo unde se intersecteaza un drum forestier si vreti sa mergeti la bere


- o portie de mancare calda la sosirea din traseu


- pe petrica ce va va comunica fiecaruia timpul in care ati facut traseul (fara clasament, premiere, podium..; doar ptr propria curiozitate)


- stickere cu numele vostru (nu vor exista cu numere) daca imi trimiteti email sau ma sunati ptr a va anunta prezenta, pana pe 4 septembrie


- o masina la jumatatea traseului ce va aduce apa de la noi si benzina voastra lasata de dimineata in locul indicat in tabara de baza - curtea pensiunii.Va solicit o donatie de 100 Ron pentru acoperirea cheltuielilor.Voi reveni cu mai multe informatii la inceputul lunii august.


Pentru anuntarea prezentei, rezervare camera pensiune sau alte informati: stefanrazvan80@yahoo.com sau 0768866217 (Stefan)

Edited by stefan_bz
Link to comment
Share on other sites

pai.. te astept acolo :)

Iar ptr cine nu stie sau nu a fost la Festivalul din 2010, Bisoca este un mic sat de munte, situat la 800 m altitudine, la o distanta de 60 km fata de Buzau, de care este legat printru-un drum asfaltat (ultimii 20 km drumul este destul de gaurit sau pietruti - se poate ajunge totusi usor cu orice masina). Este o zona ce face trecerea de la dealuri la munti, avand pe de-o parte culmi domoale acoperite de paduri sau pasuni, si pe de alta versanti abrupti sau creste stancoase, cu urcari si coborari lungi, tehnice si solicitante – cadru perfect pentru enduro.

 


» Post actualizat in 04 Jul 2014 11:32

Din pacate pe aceasta data nu voi fi disponibil, a intervenit ceva asa ca va trebui sa modific data. Cel mai probabil dupa 20 septembrie, dar voi anunta pe la inceputul lunii august data stabilita si mai multe informatii.

 

Rog moderatorii acestei sectiuni sa stearga acest topic. Voi deschide altul cu data modificata si informatiile necesare cand le voi avea fixate si pregatite.

 

Multumesc mult,

Stefan

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...