foxbat Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 one day trip, asfalt, soare. mare ? sabla ? Bg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick13 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Sunt interest daca am loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 one day trip, asfalt, soare. mare ? sabla ? Bg ? Cam in ce formatie doreste Domnul ? Solo poate ,,,,,,Is .....prob bac din pacate . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 26, 2014 Autor Share Postat Iunie 26, 2014 domnu' doreste in orice formula. de soare, de mare. la limita iau si pasagera. dar nu aia fitzoasa din topicul de la MAN care m-a lasat cu ..buza umflata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 sunt interesat daca e grup deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 26, 2014 Autor Share Postat Iunie 26, 2014 sigur.e deschis. swingeri, ceva ? ianachime ? facem un MAN pe Bg ? ca tot maine schimb niscai ulei si filtre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 desi e arhicunoscuta destinatia, eu vreau sa fac sambata o tura la veliko (poate si la buzludja) cu un amic inca incepator, doritor de o iesire din .ro cu mobra (prima data) intalnirea cu el ar fi pe la 9, 9 si ceva (fix) la petromul din vama Giurgiu daca e cineva interesat ne putem intalni undeva la iesirea din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 26, 2014 Autor Share Postat Iunie 26, 2014 daca vreamea e misto parca soare, mare. vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 sigur.e deschis. swingeri, ceva ? ianachime ? facem un MAN pe Bg ? ca tot maine schimb niscai ulei si filtre sigur.e deschis. swingeri, ceva ?:)ianachime ? facem un MAN pe Bg ? ca tot maine schimb niscai ulei si filtre sigur.e deschis. swingeri, ceva ?:)ianachime ? facem un MAN pe Bg ? ca tot maine schimb niscai ulei si filtre sigur.e deschis. swingeri, ceva ?:)ianachime ? facem un MAN pe Bg ? ca tot maine schimb niscai ulei si filtre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 27, 2014 Autor Share Postat Iunie 27, 2014 vik, ce ai scris ca nu vad ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Scz a inebunit tel ,,,,,,,,te sun mai pe seara . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 (...) la limita iau si pasagera. dar nu aia fitzoasa din topicul de la MAN care m-a lasat cu ..buza umflata Adica fara catzel...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 27, 2014 Autor Share Postat Iunie 27, 2014 long time ago..far far away/.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 long time ago..far far away/.. man pt partea de swinger" sa stii ca am motanul in calduri...... deci nu cred ca te avantajeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 27, 2014 Autor Share Postat Iunie 27, 2014 miau ( sau mi-au ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 (editat) daca nu pleci mergem sa bagam ceva ....SUPOZITOARE??? Editat Iunie 27, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 miau ( sau mi-au ) Clientul vodafone nu poate fi apelat ,,,,,,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 27, 2014 Autor Share Postat Iunie 27, 2014 Hai » Post actualizat in 27 Jun 2014 19:36 Ora 10.a2.calarasi.silistra.sabla.papa.soare.plaja.bere. Negru voda.medgidia.home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Cred ca maine ma duc la Devetashka si apoi la krushuna falls. Daca te tenteaza da cu telefonu dimineata (dupa 9) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 (editat) Hai » Post actualizat in 27 Jun 2014 19:36 Ora 10.a2.calarasi.silistra.sabla.papa.soare.plaja.bere. Negru voda.medgidia.home Bine BRE la 9:30 ma prezint la o cafea la benzinaria Lukoil parca [ ultima Theodor Palladay ] incercati si voi 9:30 sa putem decola la 10 . * Te tenteaza varianta lui Cap0ne ? daca da da un semn eu vreau sa ies orcum azi . Editat Iunie 28, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 28, 2014 Autor Share Postat Iunie 28, 2014 neata, telefonul meu a murit capone frate, parca citisem ca acolo e inchis pentru miau miau la lilieci luna asta ( sper sa nu gresesc ) bre, cam la 10 o sa ajung ( e vorba de peco MOL ) , eu vreu mare si sa stau la soare ( de aia merg la Sabla ca i liniste si bere rece ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 (editat) neata, telefonul meu a murit capone frate, parca citisem ca acolo e inchis pentru miau miau la lilieci luna asta ( sper sa nu gresesc ) bre, cam la 10 o sa ajung ( e vorba de peco MOL ) , eu vreu mare si sa stau la soare ( de aia merg la Sabla ca i liniste si bere rece ) bine BRE sa fie ca tine ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,atunci la benzinaria lui Verestoy Domnu matale pe ce te dai azi ? La cat se schimba uleiul la japoneze la 5K ? se gripeaza la mai mult ? Editat Iunie 28, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 28, 2014 Autor Share Postat Iunie 28, 2014 vezi si ia niscai benzina de schimb la tine ca cine stie. acum am ulei si fitre noi deci alergam ( au trecut 5200 km deja » Post actualizat in 28 Jun 2014 10:59 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate