gyony.dealer Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Salutare , am si eu o intrebare , ce ulei trebuie sa ii bag la un rs 125; la cutia de viteze .. am mers cu motul , dar fosrul proprietar nu mai stie sigur ce ulei i.a bagat . Ce sfaturi imi dati ? Si la cati km trebuie facut schimbul .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Eu la fostul meu RS i-am pus ulei sintetic 75 W 90 ... asta e mai ok decat 80 w 90. Orice firma e buna, daca dispui de mai multi bani arunca-te la ceva mai serios, eu recomand Belray, Motul .... firme mia sanatoase. Ca si interval de schimb, uleiurile sau orice lichid teoretic are o garantie de 2 ani, dupa care isi pierd din proprietati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manhattan Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Eu folosesc agip rotra lsx 75w-90(asa zice la carte), si il schimb la 2 ani sau la 12.000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate