nosfyrus Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Salutare! Am un KTM EXC 200 din 2004 care acum 2 zile m-a lasat in padure. Am dat jos kickstarter-ul si am observat ca pe interiorul inelului erau tociti toti dintii. Pot sa gasesc doar inelul? Peste tot am gasit doar pedala intreaga la minim 340 ron ( Noua) O varianta ar mai fi strungarul sau cineva care poate sa frezeze interiorul. Cum credeti ca as putea sa procedez ? ( asta in conditiile in care nu prea ma dau banii afara din casa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 dai cu sudura :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Crestat, gaura, filet, surub (daca grosimea si pozitia peretilor permite), montat si strans bine si mai lungesti viata pedalei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 baaaa, OPRITI-VA CU PORCARIILE !!!!!! din astfel de inginerii traditional romanesti s-a dus vestea cum ca KTM-ul nu este o motoreta ok. pune mana si cumpara-ti pedala noua sau poate gasesti piesa sh. presiunea e prea mare pe piesa aia datorita compresiei ridicate a motorului. ingineriile nu tin acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 wtf?! KTM=kick ten minutes ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate