Sari la conținut

stfan

Membru
  • Număr conținut

    304
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    1992
  • Motocicleta
    HONDA ; Yamaha TDM,
  • Numar Moto
    fara numar
  • Club
    Poate.....

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda

Vizitatori Recenți Profil

601 citiri profil

stfan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Electrovalva benzina (pentru instalatii GPL - auto) si releu la 12V pentru centrala pe peleti.... la noi, OLX !
  2. Mda, dar dupa montaj scapi de griji....manual inseamna, uitare sau prea mult sau....
  3. Pentru a asigura un debit corespunzator, se pot modifica timpii de actionare si de pauza, folosesti uleiuri cu vascozitate diferita in functie de anotimp/temperatura, sau pentru un reglaj mai pretentios montezi un mic robinet dupa electrovalva cu ajutorul caruia poti modifica debitul. Eu asa l-am realizat, dar nu am avut nevoie de reglaj fin caci e suficient sa umblu la timpi in functie de temperatura exterioara (nu se intampla decat de doua ori pe an, vara si iarna) si in functie de drum road / off-road.
  4. Nu fiti carcotasi.....exact acum 3 ani mi-am facut exact acest tip de ungator automat cu exceptia faptului ca minusul l-am luat direct de pe cadru iar capul de ungere l-am facut de tip furculita pentru a asigura ungerea pe ambele fete ale pinionului, functionarea fiind impecabila ! Ca si idee, mai am inca 5 bucati montate pe motocicletele unor prieteni, care de asemenea functioneaza impecabil.
  5. Pentru gaurire, se poate folosi un spiral conic in trepte si nu crapa, nici macar fisuri nu face ( verificat de mine ), spiralul simplu pentru fier, rupe / fisureaza, asa cum spun colegii mai sus. Colierele / soriceii / bridele PVC NEGRE, sunt rezistente la UV, cele albe, devin casante in scurt timp.
  6. stfan

    MZ 250 ES 1

    http://www.skuteryostrow.pl/strona/images/download/instalacje_elektr-mz_fabr/ES250.pdf Poate te ajuta ! http://www.skuteryostrow.pl/strona/images/download/instalacje_elektr-mz_kolor/es175-250-1.png Sau asta !
  7. https://www.piese-mz.net/kit-reparatie-biela-mz-es-175-250-ts-ets-250-mza.html Se pare ca sunt compatibile.
  8. http://www.motorcomponents.ro/produs/releu-incarcare-6-contacte-yamaha-xv-250-920-virago-xtz-660-750-tenere/ Asa ceva ?
  9. Multimetrul e de 10A, posibil sa se strice / arda siguranta interna ( daca are ) incercind pornirea cu el inseriat......cum naibi sa inseriezi fire de 0,5 mm (tatori) cu bateria !? Ai masurat tensiunea pe baterie, ai masurat si caderea de tensiune "in sarcina" ( probabil cand invarte electromotorul ? ) si totul e ok, deci, verifica contactele, mai mult ca sigur ai unul imperfect, mai ales ca nu se aprind nici becurile in bord....uneori.
  10. Oala ambreiajului in ce stare e, are cumva uzura ( canale) cauzata de urechile discurilor de ambreiaj ?
  11. Ai starnit furtuna, eu imi iau o bere si floricele!
  12. Da, conteaza chiar mai mult decat crezi. Inlocuieste filtrul (buretele),
  13. Leaga-l de tren....sageata albastra.....prinde mai mult !
  14. Masori exact in mufa releului, acolo ajung firele alternatorului.
×
×
  • Creează nouă...