Ma-ta-i Curva Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Deschid acest topic si vin cu propunerea de a face o intrunire dedicata Posesorilor de Yamaha Virago Din cate am inteles a fost propusa si acum 4, 5 , ani si a fost lasata balta .... Intrunirea va fi in jumatatea sau sfarsitul lui august . Inca nu este stabilit un loc . Toti cei ce vor sa participe sunt rugati sa vina cu Propuneri , Idei , Linkuri cu Locatii si Preturi In cazul in care se doreste sa se faca in Marginimea Sibiului anuntati din timp sa pot Gasii Locatia si sa Negosiem la un pret accesibil pentru Grup .Cabana si sau loc de Campare Pentru cei ce nu detin cont pe Motociclism ne gasiti pe facebook https://www.facebook.com/groups/570964219691871/ dati cerere si se va aproba in cel mai scurt timp posibil Un numar de contact 0753080789 Doru ( WildRider ) Pentru Marginimea sibiului vin cu propunere la Locatia unde MAN-ul a fost anul acesta si a fost destul de frumos si accesibil http://www.cabananora.ro/tarife/ P.S. Repet veniti din timp cu ideii si locatii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) Revin si aici cu nr de persoane care doresc sa participe si locatia: Data preferata Locatia 1-- Wildriderer--- in august cabana nora 2-- tmdmitza-- in august indiferent 3-- boghi13-- 23-24 august in Sibiu Va rog sa fiti cat mai seriosi in privinta iesirii. Editat Iulie 2, 2014 de tmdmitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 2, 2014 Autor Share Postat Iulie 2, 2014 4-- Asrael luna August .... Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Revin si aici cu nr de persoane care doresc sa participe si locatia: Data preferata Locatia 1-- Wildriderer--- in august cabana nora 2-- tmdmitza-- in august indiferent 3-- boghi13-- 23-24 august in Sibiu 4--Asrael-- august sibiu Va rog sa fiti cat mai seriosi in privinta iesirii. » Post actualizat in 02 Jul 2014 16:31 Prima obiectie o fac eu...............eu probabil ca sigur vin cu sotia si prefer sa stau la cort undeva in mijlocul pustietatii dar cu un peisaj frumos cat despre mancare...... daca mai gasesc loc pe motor pe undeva sau la cineva fac eu cinste cu vre-o 10 kg de carne de gratar dar problema este cine o cara.....plus ca cei care vin si trec prin Brasov ii astept la o desmorteala cu o cafea... un suc.... si un aperitiv.... deci concluzia este sa gasim o locatie in Sibiu pe unde se poate campa la cort cu un peisaj frumos dar sa nu fie prea departe de o cabana in care se poate caza cine nu doreste sau nu poate la cort... . » Post actualizat in 03 Jul 2014 16:14 Toata discutia s-a mutat pe facebook deci intrati acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pe Motocicleta Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Ma bag si eu fratilor plus 2 prieteni si imi este indiferent unde se tine.Baftaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 14, 2015 Autor Share Postat Iulie 14, 2015 Ma bag si eu fratilor plus 2 prieteni si imi este indiferent unde se tine.Baftaaa! Virago Riders Romania Facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate