silsilviu85 Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 salutare am si eu un burgman luat de curand si as avea nevoie de o toba de asapament deoarece asta care o detin acuma a fost taiata si hodorogeste cnd plec de pe loc ,zici ca este operata asa taitura are si mar interesa si pretul tobei precizez sa nu fie scoase din filtre etc asa cum este asta care o detin acuma ast oferte din partea voastra la nr de tel 0747531208 sau aici pe forum .O zi faina la toata lumea. » Post actualizat in 21 Sep 2014 11:51salutare am si eu un burgman luat de curand si as avea nevoie de o toba de asapament deoarece asta care o detin acuma a fost taiata si hodorogeste cnd plec de pe loc ,zici ca este operata asa taitura are si mar interesa si pretul tobei precizez sa nu fie scoase din filtre etc asa cum este asta care o detin acuma ast oferte din partea voastra la nr de tel 0747531208 sau aici pe forum .O zi faina la toata lumea. » Post actualizat in 21 Sep 2014 11:51salutare am si eu un burgman luat de curand si as avea nevoie de o toba de asapament deoarece asta care o detin acuma a fost taiata si hodorogeste cnd plec de pe loc ,zici ca este operata asa taitura are si mar interesa si pretul tobei precizez sa nu fie scoase din filtre etc asa cum este asta care o detin acuma ast oferte din partea voastra la nr de tel 0747531208 sau aici pe forum .O zi faina la toata lumea. » Post actualizat in 21 Sep 2014 11:51salutare am si eu un burgman luat de curand si as avea nevoie de o toba de asapament deoarece asta care o detin acuma a fost taiata si hodorogeste cnd plec de pe loc ,zici ca este operata asa taitura are si mar interesa si pretul tobei precizez sa nu fie scoase din filtre etc asa cum este asta care o detin acuma ast oferte din partea voastra la nr de tel 0747531208 sau aici pe forum .O zi faina la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 6, 2015 Autor Share Postat Aprilie 6, 2015 pana una alta posibil sa ma intereseze un t-max 2007-2010 pe viitor sa vad posibil sa fiu interesat de schimburi daca o pun la vanzare,mi se pare genial scuterul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtrules Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 ramai la yamaha. am un prieten cu burgman 400 din 2001 si numai belele a avut. parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate