foxbat Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 undeva pe langa albena, plaja mega misto, lunga, libera, eventual cazare ierftinache prin zona nu iau pasageri deci ne putem da preferati posesorii de SV . BMW ( gs (a) ). vik ? ianachime ? etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 E aproape de casa, poate ma bag tot eu, tot venind dinspre C-ta. Ca si asa avem cortul cu tot cu saci si nu le-am facut safteaua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 undeva pe langa albena, plaja mega misto, lunga, libera, eventual cazare ierftinache prin zona nu iau pasageri deci ne putem da preferati posesorii de SV . BMW ( gs (a) ). vik ? ianachime ? etc man ...anul asta am doua guri, una de 22 lr si un de 9 mm, de hranit...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 8, 2014 Autor Share Postat Iulie 8, 2014 @banzai - niceeee @ianachime - nu trage dom' semaca. sunt eu lascarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 undeva pe langa albena, plaja mega misto, lunga, libera, eventual cazare ierftinache prin zona nu iau pasageri deci ne putem da preferati posesorii de SV . BMW ( gs (a) ). vik ? ianachime ? etc " vik.1150 km weekendul trecut.iti casam gsa-ul daca veneai " Da atunci sigur intre timp cupara-ti ulei / filtre etc daca termini bani in we acesta cred ca mai am prin debara niste bunica , la pis,,,,,,, japoneze stiu ca este recomandat . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 9, 2014 Autor Share Postat Iulie 9, 2014 asa e, te rog un motul 7100 de la bunica hai lasa gargara. te bagi ? ca pisi ianachim se trage..pe ..c...r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Bo$$, cauta si tu mai bine o zona mai de munte pt campat. Nu-mi place caldura eccesiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 e padure acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 OMULE cu patru labute gasim si oarece cazare ? eu la cort NU . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 gasim gasim. era ideea de fun. ca e plin de cazare in BG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Eu zic sa aveti mare grija cu fox-ul... Mai bine asteptati sa iasa din carantina, sa nu va molipsiti. E contagios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 da? ce anume am te rog ? m-am protejat din cate stiu eu . durex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 (editat) Eu nu stiu, ca nu-s de meserie. Dar vad ca doctorii astia de pe aici, v-au pus in carantina, pe tine si pe fratele tau Or fi stiind ei... Editat Iulie 10, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 a...aia ? se rezolva, nu baga de seama. nu stii ca moderare pe aici e discretionara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 a...aia ? se rezolva, nu baga de seama. nu stii ca moderare pe aici e discretionara ? auzi fata, carantina o baga ADMIN..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 si cine o scoata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 (editat) Da' halatul... halatul...?? Editat Iulie 10, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 si cine o scoata? cine o baga..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Fireste... fiecarui Input, ii corespunde un Output Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 OMULE cu patru labute gasim si oarece cazare ? da? ce anume am te rog ? m-am protejat din cate stiu eu . durex Da cu cele 4 labute cum e ? Dimineata, pranz si 2 seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 15, 2014 Autor Share Postat Iulie 15, 2014 nu. doar dimineata ( 2 ) si seara ( tot 2 ) lasa vrajeala, te bagi ? weekendul asta ce faci ? ca mi a ajuns de varadero ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 " weekendul asta ce faci ? ca mi a ajuns de varadero ) " Sa intelegem ca va este dor de compania elitei superbikers albi / albastrui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 15, 2014 Autor Share Postat Iulie 15, 2014 nu, mi e dor de alergat dar "elita"( cafea boabe) stie d'astea? » Post actualizat in 16 Jul 2014 15:40alo. vine weekendul. la mare la soare la ..obzor ? anyone ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate