motorola Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) Edit: Continuarea acestui TOPIC - /index.php?...=71215&st=0 Editat Decembrie 4, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 adaug si eu vreo doo-trei poze de la plecare, la OMV Baneasa (eram mai putini, ca ultimul a aparut dupa incheierea "sedintei" foto ) undeva pe drum astea-s toate, ca nu prea mi-a venit sa scot mana din manusa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Te cred! A fost un frig duminicaaa... Eu am iesit la o tura cu rolele tot in ideea ca "s-au anuntat 14 grade! " Si cand colo am tras o dardaiala de numa'-numa'! Chiar m-am gandit la voi, si ma intrebam daca pana la urma ati plecat 'au ba. Ete ca fusarati. Curajosilor! Da' nu vine ea primavara? Asfalt uscat si de-acum incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate