Sari la conținut

BooBoo

Super Membra
  • Număr conținut

    720
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://-
  • Yahoo
    PM if you need me. ;)

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Redhill, UK
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    BMW F800GT
  • Numar Moto
    HV65 KTO

Informații profil

  • Motociclete detinute
    In ordine cronologica: 1. Cacutz (aka Voskhod 3M 175) a fost prima motocicleta, actualmente trimisa spre restaurare unui om lenes. 2. Yamaha Virago 535, imprumutata pentru o perioada scurta. 3. Honda NX 250 (aka Pilu') - my greatest love... :) 4. Suzuki Freewind 650 (aka Suzuka Lizuka Grasuta) 5. BMW F650CS Scarver (aka Bulbuca JouJou) 6. BMW F800GT (aka El Gatto, aka Motan).

Vizitatori Recenți Profil

3.021 citiri profil

BooBoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Odata ca nicioadata (anul asta, in UK), se facea ca era inceput de iulie, o vineri dupa-amiaza / seara insorita si calda, ora de varf pe autostrada M25 (centura Londrei), iar eu ma tineam cu spor dupa un prieten cu care pacaleam traficul blocat (mergand printre benzi), in drum spre Tara Galilor, pentru un weekend de (alta) poveste. La un moment dat el a trecut printre o duba (in dreapta) si o masina (in stanga) cu V-Stromu' lui de-o mie (plus topcase si side-cases) si mie mi s-a parut ca nu am loc sa trec cu Bulbuca mea (BMW F650CS Scarver). Deh, cu totii stim ca femeile nu pot aproxima distanta pentru ca toata viata lor li s-a spus ca 20cm inseamna un lat de palma. Sa revenim... M-am oprit cu Bulbuca intre duba si masina, m-am uitat cu jind cum amicul se strecoara in continuare printre benzi si mi-am zis cu voce tare (si viziera deschisa) un "Oh come ooooon!" din tot sufletul. In momentul urmator, pasagerul din duba a scos mana pe geamul deschis si a tras oglinda, iar masina din stanga (tot cu geamul deschis) a tras stanga de volan, ca sa-mi faca loc, ca ma auzisera cu totii. Eu, fericita, am strigat un "Thank youuuuuu!" si dusa am fost. Nu am o morala la povestea asta, dar am ajuns la concluzia ca indiferent de tara, e avantajos sa fii fata pe motor.
  2. 2008 Rontz, 2010 Qaz si Harley_X, 2011 Raducu... Condoleante familiei! Odihneasca-se in pace si Dumnezeu sa-l ierte!
  3. Eu am inteles esentialul. Cu mentiunea ca nu stiu exact care sunt strazile pe care le-a specificat el. Hai sa te ajut, editez eu postul lui. Bine ca nu s-a lasat cu victime...
  4. Felicitari, chica! Arata foarte fain. Sa te bucuri de ea sanatoasa si km multi. Desi nu stiu cum poti tu (si altii/altele) sa te desparti asa usor de fosta motocicleta. Eu nu pot. De fiecare data cand ma gandesc ca la un moment dat va trebui sa-l vand p-asta micu' pt un upgrade... am un gol in stomac si o strangere de inima, asa ca de obicei alung repede gandul ca sa nu ma imbolnavesc de cine stie ce. In fine, congrats inca o data!
  5. Nu am vazut tot accidentul, am vazut doar cum a zburat motocicleta pe linia de tramvai. Asteptam la semafor sa fac stanga pe Dorobanti (veneam dinspre Floreasca) si Codrut (accidentatul) era la acelasi semafor, incadrat pentru inainte. S-a pus verde si a plecat, eu aveam inca rosu. Cateva momente mai tarziu il vedeam pe jos. Politia a venit repede, ambulanta si ea... la vreo 10 minute, sa zicem. Are fractura deschisa la glezna sau intre glezna si degete (nu stiu cum se cheama oscioarele alea), ii iesea sangele prin adidas. N-am putut ajuta decat cu gazduirea castii si a rucsacului. Din pacate, casca nu era legata. Din fericire, nu i-a sarit din cap in momentul accidentului. La cum arata casca (fara zgarieturi), probabil nici n-a dat cu capul de asfalt. Din fericire... Tanti soferita parea ingrijorata, in schimb tanti cealalta (50+) era convinsa ca motociclistul din fata lui Codrut ("erau 2, i-am vazut eu!") este vinovat, pentru ca nu a avut Codrut spatiu sa evite masina. In fine, am inteles de la tipul cu biroul de asigurari ca sunt camere de supraveghere acolo, deci e foarte posibil sa fi ramas filmat pe camera toata faza. Sa speram ca doamna si anturajul ei nu vor incerca sa schimbe povestea. Ca un sfat, desi e plin forumul de el: purtati echipament, si purtati-l corespunzator. Uneori, face diferenta intre oase rupte si vanatai sau chiar intre viata si moarte.
  6. Sa-ti traiasca! Dar tot Maya ramane "the one".
  7. De cate ori citesc postul asta imi suna in cap numai asta (click). @Florinel, abia de-acum mai e o zi jumate pentru majoritatea.
  8. BooBoo

    Poze

    Vaaaaaaaaaaaaai... :lol: Tradatoare cu multi catei in curte ce esti!
  9. BooBoo

    Poze

    [Offtopic] Nu credeam sa mai vaz reply-uri la posturi vechi de 4 ani jumate... [/Offtopic] Apropo de 4 ani... tot de pe-atunci n-am mai pus "update". Desi mare lucru (la look) nu cred ca s-a schimbat de-atunci.
  10. BooBoo

    Poze

    Si pe mine nu m-ai vazut, ma, anul trecut?... Bine, adevarul e ca atunci venisem la intalnirea "celor cu pute mici", nu m-ai vazut intamplator in trafic. On: poze nu mai pun, ca nu m-am schimbat mult in 3 ani si ceva sau cat o fi de cand am pus ultima data (poze).
  11. Cu greu apas butonul de Fast Reply. Inca am momente in care nu realizez. In fiecare om mai intalt, cu pleata si/sau barba il vad pe el. Aveam mai multi uriasi pe care-i stresam. Am ramas fara unul. Dragul de Qaz... Dragul de barbos... Ultimele noastre cuvinte: Qaz: ok, gata cu distractia Nicky: gata, te bagi la munca? Qaz: revin la munca, sa termin mai repede... ca vreau sa ajung si prin alter ego in seara asta Nicky: asa, asa Nicky: baga mare Nicky: Nicky: s-o saluti pe irinuca din partea mea Nicky: eu nu mai vin Nicky: ca abia m-am parcat Qaz: oke Nicky: spoooooor! Qaz: am fugit, mai vorbim Nicky: sure! Nicky: take care Nicky: paaa! Qaz: bbyeeeeeeeeee Mai vorbim... take care... stau ca tuta de 5 minute in fata monitorului si plang intr-una. Dumnezeu sa va ierte, copii! Sa va fie tarana usoara...
  12. Stiam eu ce stiam de m-am hotarat sa mai arunc un ochi pe forumul asta bleah. Ma asteptau poze noi cu Maya! Domnule Cap0ne, puteti oferi, la cerere, o fotografie de dimensiuni mai mari? Vreu sa-mi schimb desktop-ul. Bine... deocamdata tot Maya detine suprematia, doar ca aveti prospaturi acum... So? Se poate? Aaaa, inca o rugaminte: sa-i dai o ventuza pe nasu' ala mare al ei. Din partea mea, adica... ventuza... da? (edit: mai bine fara print screen)
  13. Cu intarziere de o saptamana, vin si eu si spun ca io si suricatele ne-am simtit foarte bine. Brava, baieti!
×
×
  • Creează nouă...