Maniak22 Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Salut. Reclame am vazut destule. Ma intereseaza un loc in Arad unde vi-ati reparat/comandat piese/schimbat ulei etc la motocicleta/scuter si a-ti fost multumiti de serviciile de calitate incat a-ti mai mers si a 2-a oara. Nu trebuie sa fie 20 de oameni sau sa lucreze legal sau sa fie la reprezentanta ci un service la preturi decente unde nu se fac lucruri de mantuiala si nu esti privit de sus daca vii cu o motocicleta mai ieftina. Incepand de la un schimb de ulei pana la orice chestii mai complicate. Pentru toate categoriile scuter, enduro, sport.... supermoto etc. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Eu am fost la Cristi, la iesire din Micalaca, foarte multumit de calitate dar putin cam scump. Vorbe bune am auzit si de Ariciu sau de Gim dar nu am avut ocazia sa ajung la ei. Daca te intereseaza numarul de telefon mi-l ceri pe PM, il am pe a lu' toti trei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Bogdan Cora tehnomoto , micalaca 0725888900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Bogdan Cora tehnomoto , micalaca 0725888900 Mergi cu încredere la Bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Salut unde gasesc si eu un magazin de piese moto serios in Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate