Sari la conținut

icey

Membru
  • Număr conținut

    352
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    Ic3playa@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Liverpool
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Yamaha BT1100 Bulldog
  • Numar Moto
    AR-XX-GSN

Informații profil

  • Interests
    Vtwin, MotoGP, Pescuit, Foto, Fotbal.

icey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. icey

    Montare toba sport

    Eu mi-am luat tobele din uk, si userul Garcya mi le-a adus in Ro. Personal nu as lua chinezisme, gasesti o gramada de licitatii pt tobe SH la preturi mai mult ca decente...
  2. Eu am ales Abbey, zona Aprilia. Zonele cu curbele stranse sunt cele mai spectaculoase. Zonele cele mai bune sunt cam ocupate acum. Ti-am atasat o poza cu circuitul si tribunele sa-ti faci o idee.
  3. Cine mai merge la Silverstone in 4 Septembrie ? Eu o sa ma deplasez cu moto din Liverpool catre circuit, Duminica dimineata, daca mai sunt doritori mi-ar face placere sa calatorim impreuna.
  4. yo5hgx cand dam o plimbare ? Am adus mobra de curand pe taram briton...
  5. Salutare, daca sunt pe topic posesori de Ducati 749 as avea nevoie de niste pareri / sfaturi (pe privat) inainte sa ma avant sa schimb clasa de la naked spre sport, am doua circuite in zona unde stau si as vrea sa ma bucur de ele. Bugetul e undeva la 3000£ si alte alternative la care ma mai gandesc ar fi Aprilia RSV 1000R / Tuono, Ducati 749/999, Multistrada 1000/1100. Multumesc.
  6. Dupa ce am analizat si eu oferta am decis ca modelul asta AS200VR de la sony e cea mai buna targuiala. Foarte bun pretul de la altex si iti poti lua ulterior si "ceasul" care e foarte util dupa parerea mea. Inca n-am apucat sa o incerc pe moto dar din poze si mici filmulete sunt multumit de ea.
  7. Daca ai drumuri prin Liverpool, te astept la o cafea / prajitura / poveste. Inca n-am apucat sa-mi aduc agregatul din motive de securitate in principiu dar cum o sa ma mut in alta locatie, planuiesc sa-l aduc aici.
  8. Arata bibelou guzzi-hondita, frumoase clasicele, au un aer aparte. Sa te bucuri de cati mai multi km cu ea fara evenimente neplacute.
  9. icey

    Isle of Man TT

    Si eu ma gandeam sa merg, problema e ca se ocupa si se vand toate biletele foarte repede, tre sa fi pe faza cand se scot la vanzare si sa-ti faci imediat si rezervare la cazare. Target to next year...
  10. Dupa constatarea diferentei de sunet, ai contactat service-ul ? Ti-ai facut o programare eventual sa comparati suntetul cu o alta moto cu acelasi motor/evacuari in aceleasi imprejurari sa confirmati impreuna diferenta de sunet ? Dupa ce faci asta poti cere explicatii / potantiala cauza / defect da sau nu si investigatii amanuntite. Bafta.
  11. Moto din topic este de vanzare. Mai multe info pe PM.
  12. icey

    Bursa locala - Timisoara

    Imi vand echipamentul: Costum moto TSCHUL model 727 - marimea 58 (se potriveste cuiva de ~190 si ~105kg), manusi Icon lungi cu insertii de carbon - marimea L, cizme piele Spyke marimea 45. Se vand la pachet toate cu 200E. Starea echipamentului e in conformitate cu o uzura normala a lui pe un nr de km de aprox 10000. Se pot trimite poze detaliate la cerere sau se poate vedea in Arad.
  13. icey

    BURSA LOCALA ARAD

    Imi vand echipamentul: Costum moto TSCHUL model 727 - marimea 58 (se potriveste cuiva de ~190 si ~105kg), manusi Icon lungi cu insertii de carbon - marimea L, cizme piele Spyke marimea 45. Se vand la pachet toate cu 200E. Starea echipamentului e in conformitate cu o uzura normala a lui pe un nr de km de aprox 10000. Se pot trimite poze detaliate la cerere sau se poate vedea in Arad.
  14. Merci de link ! Am vazut ca o sa fie cv moto show pe langa Manchester la sfarsitul lunii, sa vad poate reusesc sa ajung.
  15. Se vinde echipamentul din imagine: Costum moto TSCHUL model 727 - marimea 58, manusi Icon lungi cu insertii de carbon - marimea L, cizme piele Spyke marimea 45. Se vand la pachet toate cu 250E. Starea echipamentului e in conformitate cu o uzura normala a lui pe un nr de km de aprox 10000. Se pot trimite poze detaliate la cerere. » Post actualizat in 21 Feb 2015 09:25 Sunt sanse mari sa scot si mobra din topic la vanzare asa ca daca sunt persoane interesate sa ma contacteze pe mesagerie.
×
×
  • Creează nouă...