Constantin Ciornei Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 pana la urma ai rezolvat cu echilibrarea , au facut-o baieti de la Rombat ? am si eu de schimbat cauciucurile ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Inca nu mi-a rezolvat inmatricularea omul care pe l-am trimis sa se ocupe. O sa trec pe la ei sau o sa-i sun cand e totul ok la mine; cel mai probabil intr-o saptamana-doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atomis Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Băieții la Rombat echilibrează pe un stand manual. E ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 A fost ok pana la urma. Mi-a schimbat un baiat de acolo cauciucul + echilibrat. Din cate mi-a spus, nu la ei a facut echilibrarea ci la o vulcanizare (asa parca tin minte) cu care colaboreaza. Mi-a schimbat simeringuri+ulei, verificat si franele + curatat lant ca era dezastru. Mi-a strans si maneta de ambreiaj desi nu i-am cerut (eu ma obisnuisem asa cum era). Per total, baietii sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Ciornei Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Da-mi si mie te rog un nr. de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Au si un site www.dc-atv.ro Eu cred ca am discutat cu Mihai 0743843837. Nu mai retin exact ca-s uituc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate