Jump to content

raikk

Membru
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  Super Tenere XT1200Z

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda PC-41

Recent Profile Visitors

1,296 profile views

raikk's Achievements

 1. Am inteles, mersi baieti. Cred ca se poate inchide.
 2. TL/DR: pana la urma pot sa ma bag printre masini si sa depasesc coloana ?
 3. Ia uite treaba serioasa Restul sunt biciclete de asfalt pe care te bate vantul si pe care te imprastii la primul drum neasfaltat. Sunt sigur ca aveti ceva minunantii de drumuri prin meridionali, dar voi o ardeti pe lepsa si siriu toata ziua.
 4. Nu s-a putut opri ca avea viteza prea mare Da' cat avea ? 200 ? Chiar si asa tot se vedea intentia de a opri, un stop de frana aprins, vezi ca incearca sa reduca, dintr-astea. Musteriu' nostru a facut niste boacane mari, mai mult ca sigur. Acu o da in eschive si se preface victima. Da-i dreq si pe astia cu sportivele lor cu tot in costumasele lor de trackdays
 5. @DiarM Sa ne spui pe unde te-ai mai plimbat azi
 6. Cam asa e.. Sambata am vazut pe unu cu numere de Belgia care s-a bagat absolut criminal peste dubla continua in curba fara absolut nicio vizibilitate. Fara cuvinte.. Tot ce tine de europene in SV le urasc cu pasiune si le evit pe motocicleta. E bine ca avem ceva alternative necirculate cu asfalt bun unde te mai poti relaxa oleaca.
 7. oa.. mersi, acu dau comanda
 8. Cum se comporta la temperaturi mai scazute, fara pinlock ?
 9. Eu merg cu cele vandute in Carrefour. Ieftine si bune.
 10. Fa asa: https://en.mapy.cz/s/cacavezufo Sunt drumuri ok, necirculate asa mult si ai ce vedea: sate, oameni, padure, peisaje. Ar mai fi cateva dar nu le pot prinde pe un singur traseu. Neaparat sa mergi pe trans-ceahlau, nu pe acolo pe langa lacul Bicaz cum apare pe harta ta. LE: am refacut harta (imi pusese tot traseul ala pe langa lacul bicaz)
 11. Auu.. te-ai dus la mici acolo. Daca stiam ca te duci pe acolo iti aratam un loc bun de stat pe iarba, admirat privelistea si mancat sandwichul de acasa. Zi mersi ca ai fost cu gs-ul. Eu am avut privilegiul sa le testez asfaltul cu un Hornet. Aveau si "limitatoare de viteza" din loc in loc ? Asfalt din ala camuflat bine si iesit in sus.
 12. Nu, urci motocicleta in remorca, remorca o tragi cu masina, masina o urci pe platforma si platforma o urci pe trailer. Si te strecori asa. Ala skill.
 13. Recomand Kawasaki cat mai mare. Am auzit ca trec bine peste denivelari.
 14. Mi-a ajuns cutia de vreo saptamana si am avut timp sa-i gandesc o improvizatie de prindere cu doi suporti de perete in forma de "U". Mi s-a parut ca e cea mai rezistenta varianta forma aia. E fainuta cutia, pare de-a casei. Revin si cu sculele ce o sa intre in ea.
×
×
 • Create New...